reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Kamcia wszystkiego dobrego dla Vikuni z okazji 2 latek!!
Matusia ale miałaś się z tymi urwiskami, a koleżanka widzę, że jest niezła!
Bra ale ty masz sny, malolaty Ci po głowie chodza heheheh!!

A my mamy kolejny dzień marudzenia, Oliwierek ostatnio nauczył się wymuszania wszystkiego płaczem, po prosu jak mu coś zabierzesz albo nie dasz to od razu beksa mu sie włącza. Po prostu rośnie mi mały urwisek!!

Ja też chcę szarlotki!!

reklama
Szarlotka? Fujjjj, co za paskudztwo. A jeśli na dodatek z cynamonem, to jak najdalej z tym ode mnie:crazy:

Kamcia
, wybacz dopiero teraz się zorientowałam... Najlepsze życzenia dla Vi :)
missbunny hej :)

Hej Jestem Agata, przed chwilą założyłam konto na tym forum i nie wiem co gdzie jest.. ;p
mam pewien problem i nie wiem czy tu moge o tym napisać.
[h=6]Kochani nie wiem co robić, od jakiegoś czasu mam mniej pokarmu w piersiach jak miałam na początku, przez to karmię tylko 3x dziennie piersią, a powinno się częściej karmić, ale mi brakuje pokarmu i nie wiem jak mogę odzyskać tyle pokarmu co miałam na początku? Odpada odciągacz. Nie wiem co się stało, że straciłam dużo pokarmu.. nie wiem co robić, chciałabym częściej karmić córeczkę, ale nie mam czym i przez to czasem raz dziennie daje MM , a nie chcę, wolę karmić wyłącznie piersią.[/h]

Alex zapraszam zapraszam.. starczy dla wszystkich!
Kochana u nas podobnie - zabierz cos Polci, cos co sobie upodoba to - krzyk ryk placz! Uciekajmy do domu! Strasznie zaborcza sie zrobila ... nie da sobie w kasze dmuchac, oj nie ...

Aha Karolka - przepis! : Szarlotka na niepogodę - Pozytywna Mamisia - Onet.pl Blog

lub http://emigrantki-gotuja.blog.onet.pl/Szarlotka-sypana,2,ID439944250,n
..przepraszam, ale nie chce mi sie pisac, zajrzyj tu - mega sybko i prosto :))

------> Ainka - przepis wyzej :-p

Ostatnia edycja:
miss może to kryzys laktacyjny? położna mówiła mi, że występuje około 6 tygodnia i 6 miesiąca po porodzie. A skoro odciągacz odpada to próbuj przystawiać córę częściej do piersi, to powinno pobudzić laktację...

Majeczka bój się!!!! dziąsłami Jasiek Cie pogryzie i Polusie w sobie rozkocha:p
Alex my mamy tak samo!
Agacio też idę pooglądać, bo ta wredota tylko nas kusi!:-D

missbunny a córeczka też jest z maja może zapytaj na forum ogólnym na żywieniu niemowlaków?:tak: przystawiaj do piersi zje ile zje dokarm butelką, ssanie pobudza laktację tak jak dziewczyny pisały często przystawiaj malutką do piersi. A jak dostanie mm nie załamuj się;-) stres Ci nie pomoże powodzenia życzę:tak:

a jednak nie wszyscy lubią szarlotkę;-)

reklama
Do góry