reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Futrzaczku haha 1 grudnia w 48nr chwili dla ciebie :-D i musze pamietac zeby kupic, bo akurat 1 grudnia jade na szkolenie z przedłuzania paznokci i mam nadzieje, ze nie zapomne

Kamcia
sto latek dla Vikuni i buziaki od cioci i kolegi Oskarka

Dziewczyny na 'wyprzedazebielizny.pl' - Strona główna sklepu sa czesto promocje na markowa bielizne, ja w ten sposob kupilam 3 biustonosze w cenie 2, a nosze tylko Kingę, ktora niestety ostatnio podrozala, ale podejrzewam, ze na swieta znowu sypna promocyja

a jak!!! Wchodze i promocja na Alles i Kinge kurna szkoda, ze 500zl poplyne na szkolenie, bo kupilabym se ze 3 sztuki nowe

Ostatnia edycja:
Witajcie
Bra dobra jesteś, ale sen:-), mi to się nikt "obcy" nigdy nie śni ;-)
Mi się dziś sniło ze jezdziłam na nartach, juz dwa lata przerwy mam więc tęsknie za nartami i sniegiem.
Kamcia życzonka dla solenizantki z okazji urodzin
Mój niunio przeszedł trzydniówk więc nie było czasu dla was, ale już deklaruje poprawę i bedę zagladać częściej
Wszystkiego dobrego dla kolejnych okraglaczków:-)
O szarlotke też proszę baaaaaaaardzo :-)

Ja tez chce szarlotte... Maja dawaj chociaz przepis.

Matusia niezly ten pan robotka czy jak ona tam sie zwie ale dla kogos kto ma wolny garaqz w ktorym dzieci moga sie bawic...

A mnie boli glowa i mam jakiegos dola i nie ide jutro do szkoly bo normalnie musze sie chyba wyciszyc troche...

dziękuję za życzonka w imieniu córeczki
a co do imienin Emmy to powiedzcie licza się pierwsze po urodzinach co nie??
bo ja kiedyś sprawdzałam w kalendarzu i wyszło ze sa 27.06
[h=2]Emma[/h] Imieniny obchodzi: 06.27, 11.24, 12.28,
ale w większości kalendarzy nie ma tej daty :/
z moimi imieninami jest tak samo.. te co mam 1 po urodzinach są rzadko kiedy w kalendarzach , a większość jest przy końcu roku....
ciekawe dlaczego tak jest....

Ale naplotłyście, nie ma szans, żebym to szybko nadrobiła pleciugi jedne :p
Z imieninami ja mam bez problemu, bo o ile się orientuję moje są raz w roku :)
A jeśli idzie o Mikiego to walcze, zeby uzmysłowić, że nie obchodzi w grudniu a we wrześniu :)

Kamcia - ja to dopiero mam problem z imieninami.. Są raz w roku (9.04.) - ale malo kto o nich wie. ..
Faktycznie, przewaznie liczy sie pierwsza data po urodzinach, ale niektorzy roznie to traktuja, wybieraja np ta date, ktora im odpowiada, jesli jest kilka do wyboru.

Futrzaczku - tak z manna! Pychotka :p

Ciastko serwuje na odpowiednim watku, kto ma ochote - zapraszam :-) - jest naprade dobre:-p:tak:

edit Aina :laugh2::rofl2: ciocia sie Jasia nie boi nic a nic

Kamcia niby tak powinno sie brac. Pierwsza date imienin po urodzeniu. Ale my tez mamy druga bo jest popularniejsza 01.08. a jest niby tez 15.05 ale nie we wszystkich kalendarzach a w jednym spotkalam sie z imieninami nadzieji a nie nadii wiec my obchodzimy 01.08

reklama
Do góry