reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

aa056f95f8f8f74b0f4abc0a0ebe078b.png

Dziękuję za radę ;-)

jak sie dodaje suwaczki? bo mi coś nie wyszło... za mały jest.

Przystawiam , ale nic nie leci, po 3 godzinach dopiero pokarm jest ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
missbany - rób, jak piszą Dziewczyny i duuużo pij. U mnie też jakby mniej pokarmu, ale mniej piłam ostatnio:sorry:

Dobrej nocy Wszystkim!
zmykam, bo mała ma katar i nie wiem, jak będzie wyglądała nocka...

no hej! jestem :)

jaipur....oooo masz rację! tym razem nie było mnie tylko jeden dzień a i tak nie moge nadążyc za babskami ;-)
matusia....coż moge powiedziec - jedynie - współczuję i tulę :-(

majowa....powodzenia u stomatologa i w przekonywaniu męża uparciucha

matusia...w wawie jest taki sklep, w którym babka wchodzi ci do przymierzalni, nawet nie pyta o rozmiar - tylko staje za toba, łapie cie za biust i w ten sposób dobiera stanik ;-) trafia w 100% ;-)

wisienko....moja jest OK, choc nie wiem czy tak samo będę mówic po 4 tygodniach mieszkania u niej ;-)

matusia, salsera - a ja się tak tylko pochwale, że Termy budowała moja szwagierka :-)

a co się dzieje z jolek????

Kamcia...buziaki dla Twojej dwulatki! :-)

bra...ło matko!:szok:współczuję ;-)

alex - u mnie to samo! rosnie mi łobuziak! a ja głupia tylko ulegam mu, zresztą nie tylko ja - owinął sobie nas wokół palca - cwaniaczek ;-)

missbunny -ooo widze nową forumowiczkę :-) witaj! i radzę to samo co dziewczyny, nie ma innego sposobu. możesz jeszcze się wspomagac herbatkami na laktację, ale to taki 'pic na wodę fotomontaż"

a u mnie - dałam ciała ze szczepieniem Młodego - chciałam go tu zaszczepic przeciw pneumokokom, ale nie wpadłam na pomysł,żeby zabrac ze soba karty szczepien ze swojej przychodni i jesli mi jej nie przefaksują to nic z tego nie będzie :-(
a z fajnych rzeczy to: jutro wybieram sie do fryzjera :biggrin2:, poza tym dostałam ekstra kaskę z pracy - tzw. "gruszę" ;-)

ja jak karmilam i mialam zaniki to piłam bawarke wtedy to nienadazalam z karmieniami i odciaganiem, no ale niestety dlugo jej nie popilam, bo maly ma skaze...

ja piernicze co za noc...nie zmrużyłam oka nic, a nic. mlody juz o godz 3 sie wyspal i zaczal swe poranne spiewy a do tego mialam ciagle koszmary...snilo mi sie,ze moj ojciec sie powiesil matko jedyna...:no:
zaraz sie ubieramy i jedziemy na kontrole po rehabilitacji...

Kamcia z reguly z imieninami chyba jest tak, ze wybiera sie te pierwsze zaraz po urodzinach, ale wiem, ze jezeli sa one czesciej niz raz w roku, to niektorzy wybieraja te, ktore sa bardziej popularne, np. moja mam imieniny ma w lipcu, a urodziny dopiero za 2 miesiace we wrzesniu

Witam się ze wszytskimi:-)

u nas urwanie głowy, bo zakładają nam solary, i cały czas robotnicy kręcą sie po całym domu bo część roboty robia na dachu a część w piwnicy:-/ a do tego dzis jest taki etap robót ze musza spuścić wode z kaloryferów i siedzimy z Tymolem w jednym pokoju przy takim elektrycznym grzejniku:-/ no cóz dziś zabawa na podłodze mały nie bedzie miał bo się boje ze mi się do niego doczolga:no: a jakby było mało od pon wymieniają nam wszytskie 3 drzwi wejściowe:-D

sorki, ze tak egoistycznie ale musiałam wytłumaczyc moja nieobecność i nie obeznanie w temacie;-)

Kamcia cieszę się, ze impreza dla Vi udana, a jakie wrażenie zrobily galaretki z zagramanicy;-)? wiesz, ze sniły mi się dziś twoje dziewczyny i Ty?:-D tyle że Emma była w tym snie blondynką:-D

missbunny witamy na forum i zapraszamy do rozmów na wszytskich watkach:-)

gag niezły sklep;-) to napewno tam kupuje te 20% Polek które nosza dobrze dobra biustonosze;-) (w reklamie tego "cuda";-) achh bra ostrzegali "80% POLEK NOSI ŹLE DOBRANE BIUSTONOSZE:-D"

majowa &&&&&&&&&&&& za wizytę u zebologa:-)

gag gratki z gruszki;-) fajna taka dododatkowa kaska;-) zaszalej u fryzjera:-) no i oby dało się zaszczepić małego:-) ja chyba własnie sobie kupie grupon na strzyżenie i modelowanie;-)

mandrzejczuk samych dobrych wieści na kontroli zycze:-)

a wszytskim majówkom milego piatku i suuuuuuuuuuuper weekendu:-)

Siemka :-)

oj ja też nockę miałam koszmarną! ale to za sprawą Szymka no tak kaszlał co chwilę że myślałam że zwariuje ! budziłam go non stop podtykałam syropki , picie , aż w końcu jakoś zasnął! i oczywiście do przedszkola nie poszedł raz że zaspaliśmy a dwa nie chcę aby się doprawił teraz jeszcze nie jest źle jak na niego patrzę i już tak nie kaszle mocno więc wolałam dmuchać na zimne.
A tak w ogóle to od 8 jestem mega podekscytowana bo miałam telefon że moja przyjaciółka Ania rodzi!!! mówiłam Wam o niej :tak: ohhh nie mogę się już doczekać tej wspaniałej informacji! :-)

Mandrzejczuk- co za sen :no: tatuś będzie długo żył :tak: i powodzenia na kontroli!

z tymi imieninami to tak dziwnie właśnie bo w jednym kalendarzu jest w innym nie ma :baffled: każdy sobie ustala jak mu najlepiej pasuje :tak::-)

Edit:
ok uciekam będę wieczorkiem

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :) Chyba za mocno trzymałyście kciuki za moją wizytę u dentysty bo...zachodzę a tam pozamykane - lekarka chora :-D Dzisiaj idę na 17 z M. do lekarza bo wyniki już są. Oby dobre...

missbunny witaj :) Mogę tylko powiedzieć, że herbatki na laktację to kant d*** potrzaskać - kompletnie nic nie dają...U mnie przynajm,niej nic nie dały i niestety nie miałąm okazji karmić małego bo mi praktycznie od razu pokarm zaniknął :-(

Do góry