reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
hej kochane, :-D tak tylko sie witam i do bujania uciakam :-D malutka zasnęła w wózeczku więc trza lulać ;) u mnie gooopich snów ciąg dalszy, choc na szczęście nic nie pamiętam, M tylko mi powiedział, że obuadziłam go w nocy , że by mnie przytulił, bo śnia mi sie "nawiedzone matki " :-D ale nie wiem co to miało oznaczać- może i dobrze :-D

na dworzu póki co słoneczko więc mam nadzieję, że utrzyma sie do 12 tak jak wychodzimy na spacerek . Życzę wam kochane udanego dzionka!!!!!

U mnie bylo slonko ale ktos je ukradl, do d....
Po jedenastej jade z sasiadka do jakiegos sklepu gdzie sa same mrozonki i to niby bardzo niedrogo, mam zamiar kupic tam jakies ciacho na niedziele bo nie mam czasu robic a wniedziele czasem sie chce cos slodkiego..
P.s. czy was tez dzis tak boli glowa, chyba cos sie z cisnieniem porobilo...

a ja wlasnie wrocilam czekalam godz w kolejce a laskawa Pani doktor nawet sie nie zjawila, przede mna jest jeszcze 12 osob w kolejce wiec nie mialam zamiaru kolejnych 2 godz czekac i przyjkechalam do domu..ale jestem zla

cześćKobitki!:-)
gag
napewno jakoś się uda Stasia zaszczepić daj znać jak coś, fajnie, że się zrelaksujesz u fryzjera no i grucha zawsze cieszy:tak::-)
Mandrzejczuk co za okropny sen:no: i co nie wracasz już dziś do poradni? a takie zachowanie to jest zwykły brak szacunku i olewanie małych pacjentów stary jeszcze może poczekać kupi se kawe i gazetę ale z maluchem siedzieć pół dnia w kolejce nie bardzo:no:
Kamia o ho h!o widzę remonty na całego, solary to fajna sprawa:tak: u nas swego czasu były dopłaty do nich, ciekawe czy jak chatę wystawimy to też będą:confused2:

Futrzaczuku buziaki dla Szymka:* ja kprzyjaciólka rodzi to fakt jest ekscytacja, moja najlepsza jeszcze nie ma dzieci, ale jakby rodziłą mogłabym z nią nawet jechać:-D

Majowa trzymam kciuki za wyniki męża:*

młody spi poczytam co na innych wątkach ciekawego:-) czekam na listonosza bo zamówiłam na allegro kosmetyki, dziś piątek, a jego dalej nie ma:wściekła/y:

reklama
kamia galaretki , tort i desery dla dzieci zrobiły ogromniaste wrażenie :-)
nie tylko na dzieciach ale i na dorosłych :tak:
heheh ale miałaś sen :-) ciekawa jestem jak Emma wyglądałaby jako blondyneczka :-p

a co do immienin ty chyba wybiorę te co są z Viki urodzinami , przynajmniej będe o nich pamiętać :-p

mandrzejczuk współczuję takich snów.. ale mi też sie nie raz śniło że ktoś mi brata mordowała.. albo bratową zastrzelili , albo inne podobne.. a najgorsze to jak mi się śniło że własne dzieci mi umierały :no: wtedy to tez spać nie mogłam a serce mi jak z młota waliło :no:

a ja dzisiaj mam gości :-)
a później to już żye tylko wyjazdem do pl :-)
ale się cieszę !!!

Do góry