reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hej kochane, :-D tak tylko sie witam i do bujania uciakam :-D malutka zasnęła w wózeczku więc trza lulać ;) u mnie gooopich snów ciąg dalszy, choc na szczęście nic nie pamiętam, M tylko mi powiedział, że obuadziłam go w nocy , że by mnie przytulił, bo śnia mi sie "nawiedzone matki " :-D ale nie wiem co to miało oznaczać- może i dobrze :-D

na dworzu póki co słoneczko więc mam nadzieję, że utrzyma sie do 12 tak jak wychodzimy na spacerek . Życzę wam kochane udanego dzionka!!!!!

U mnie bylo slonko ale ktos je ukradl, do d....
Po jedenastej jade z sasiadka do jakiegos sklepu gdzie sa same mrozonki i to niby bardzo niedrogo, mam zamiar kupic tam jakies ciacho na niedziele bo nie mam czasu robic a wniedziele czasem sie chce cos slodkiego..
P.s. czy was tez dzis tak boli glowa, chyba cos sie z cisnieniem porobilo...

a ja wlasnie wrocilam czekalam godz w kolejce a laskawa Pani doktor nawet sie nie zjawila, przede mna jest jeszcze 12 osob w kolejce wiec nie mialam zamiaru kolejnych 2 godz czekac i przyjkechalam do domu..ale jestem zla

cześćKobitki!:-)
gag
napewno jakoś się uda Stasia zaszczepić daj znać jak coś, fajnie, że się zrelaksujesz u fryzjera no i grucha zawsze cieszy:tak::-)
Mandrzejczuk co za okropny sen:no: i co nie wracasz już dziś do poradni? a takie zachowanie to jest zwykły brak szacunku i olewanie małych pacjentów stary jeszcze może poczekać kupi se kawe i gazetę ale z maluchem siedzieć pół dnia w kolejce nie bardzo:no:
Kamia o ho h!o widzę remonty na całego, solary to fajna sprawa:tak: u nas swego czasu były dopłaty do nich, ciekawe czy jak chatę wystawimy to też będą:confused2:

Futrzaczuku buziaki dla Szymka:* ja kprzyjaciólka rodzi to fakt jest ekscytacja, moja najlepsza jeszcze nie ma dzieci, ale jakby rodziłą mogłabym z nią nawet jechać:-D

Majowa trzymam kciuki za wyniki męża:*

młody spi poczytam co na innych wątkach ciekawego:-) czekam na listonosza bo zamówiłam na allegro kosmetyki, dziś piątek, a jego dalej nie ma:wściekła/y:

reklama
kamia galaretki , tort i desery dla dzieci zrobiły ogromniaste wrażenie :-)
nie tylko na dzieciach ale i na dorosłych :tak:
heheh ale miałaś sen :-) ciekawa jestem jak Emma wyglądałaby jako blondyneczka :-p

a co do immienin ty chyba wybiorę te co są z Viki urodzinami , przynajmniej będe o nich pamiętać :-p

mandrzejczuk współczuję takich snów.. ale mi też sie nie raz śniło że ktoś mi brata mordowała.. albo bratową zastrzelili , albo inne podobne.. a najgorsze to jak mi się śniło że własne dzieci mi umierały :no: wtedy to tez spać nie mogłam a serce mi jak z młota waliło :no:

a ja dzisiaj mam gości :-)
a później to już żye tylko wyjazdem do pl :-)
ale się cieszę !!!

Do góry