reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć Kochaniutkie:happy:
Przepraszam, że Was nie odwiedzałam ale u mnie dużo się dzieje i niestety same złe jak na razie... :-(
Po pierwsze oblałam kolejny egzamin ale już się podniosłam i postanowiłam, że biorę się mocno do roboty!!
2 dni temu spędziłam cały dzień przytulając kibelek a poza tym cały czas mam mdłości i tak jakoś brak siły żeby wchodzić...

Najgorsze teraz... Coś tak nie ładnie pachniało od paru tygodni w mieszkaniu i tak nie wiedzieliśmy co... Widzieliśmy na górze, że pokapało trochę z rur ale wyglądało jakby tylko trochę poleciało... Okazało się zupełnie inaczej... Mamy cały pawlacz zalany... do tego z grzybem... Dodatkowo zalało całą szafę a tam to już w ogóle mega grzyb:-:)-:)-:)-:)-( Zaczęło nam przechodzić na pokój. Dodatkowo wszystko przecieka z wanny i też przesiąka na ścianę w pokoju... :-:)-:)-:)-(

Chcieliśmy tu zostać i wyremontować ale po tym się załamaliśmy... Wczoraj przyszedł teść powiedział, że mamy znaleźć sobie mieszkanie do wynajęcia i w przeciągu 2 tygodni się wynieść. W tym czasie tu się wyremontuję a my wynajmując mamy szukać mieszkania do kupna...
Boję się tylko, że coś nie wypali:-( Na 16 jadę na zajęcia na uczelnię a teraz siedzę i szukam mieszkania.
Misiek zakłada spółkę i też widujemy się na chwilę a że ja usypiam to w zasadzie nie mamy czasu dla siebie. Ale wspieram go bo wiem, że robi to dla nas:happy:
Trzymajcie kciuki Kochane aby się wszystko udało...

Poza tym już nie mogę się doczekać usg kolejnego.
Ale się rozpisałam... :zawstydzona/y:

Dziękuje za kciuki. Już jestem po wizycie i o wiele spokojniejsza. Moje maleństwo ma 2.5cm jest to początek 10tyg. Słyszałam jak serduszko bije rewelacyjne uczucie aż się wzruszyłam. Wstępny termin porodu to 6 maj.

Ostatnia edycja:
Ja tez wlasnie po pierwszej wizycie u lekarza.Siedzialam okolo 3 godz w poczeklani ale warto bylo :-)
Wszystko sie zgadza tak jak obliczylam jestem w 7 tyg i 4 dniu ciazy,termin porodu 23 maj.Poza tym jest wszystko dobrze,widzialam jak sie kreci moj maluszek , serduszko juz mu bije :-) Piekny widok.Nastepna wizyta za 2 tyg.Podobno bedzie mozna juz sluchac jak bije serce malucha.
Zdjecie z usg wstawilam juz tutaj:
Nasze wizyty u lekarza i zdjęcia usg

hej dziewqczynki
napiszę tylko że już jestem...
i lecę was nadrabiać, może się uda:-p

urlop wypasiony , a ja zmęczona jak diabli.. hehe
ale przynajmniej było super, no i dużo sobie pozwiedzaliśmy :tak:

dobra lecę czytać was , a póżńiej jeszcze napiszę :-)

a zeby nie dublowac wiadomości dopisze w edicie:-D
udało mi się was nadrobić,
głowa mnie boli i zaraz zmykam na zakupy bo lodówka pusta:szok: więc wejdę później, kurde mam jeszcze kilka innych działów do nadrobienia:baffled: no i muszę suwaczki pozmieniać, bo małej np kolejny ząbek wyszedł, no i ja już po urlopie...
wogóle to się nie moge już naprawdę doczekać świąt.... już kupiłam kilka ozdób , min taki bałwanek metalowy:tak:
i chyba choinkę rozłożę 1 grudnia co by było szybciej:-p oki wpadnę pod wieczór:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja po dłuuuuugiej przerwie...
Hej ewcia! Dawno się nie odzywałaś. Jak się czujesz?

hej dziewqczynki
napiszę tylko że już jestem...
i lecę was nadrabiać, może się uda:-p

urlop wypasiony , a ja zmęczona jak diabli.. hehe
ale przynajmniej było super, no i dużo sobie pozwiedzaliśmy :tak:

dobra lecę czytać was , a póżńiej jeszcze napiszę :-)

a zeby nie dublowac wiadomości dopisze w edicie:-D
udało mi się was nadrobić,
głowa mnie boli i zaraz zmykam na zakupy bo lodówka pusta:szok: więc wejdę później, kurde mam jeszcze kilka innych działów do nadrobienia:baffled: no i muszę suwaczki pozmieniać, bo małej np kolejny ząbek wyszedł, no i ja już po urlopie...
wogóle to się nie moge już naprawdę doczekać świąt.... już kupiłam kilka ozdób , min taki bałwanek metalowy:tak:
i chyba choinkę rozłożę 1 grudnia co by było szybciej:-p oki wpadnę pod wieczór:tak:

Kamcia pisz jak było na urlopie?

Do góry