reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja dzisiaj do lekarza, ciekawe co powie, bo to, że szyjka krótka, to wiem, i że może nie donosić. Ciekawe na jaką panią doktor trafię, bo do tego, co prowadził poprzednią ciąże nie załapałam się.

O Yra, widzę że Twój dzieć dzisiaj kończy 7 miesięcy. Sto lat dla synusia

reklama
Hej ewcia! Dawno się nie odzywałaś. Jak się czujesz?
Dziękuję Kochana, dobrze :))
w tamtym tyg. złapało mnie przeziębienie, ale poradziliśmy sobie z nim:))
Niestety mamy pewne problemy osobiste i dlatego ostatnio nie bywam często...
Mam nadzieję, że szybko pójdą w zapomnienie...

Marzena i Styna sądzę, że tabletki powinny zmniejszyć plamienia...
i uszy do góry!!!
Bo kto jak nie Wy macie wierzyć w swoje Dzieci??

Dziewczyny trzymajcie się dzielnie, już bardzo blisko do czasu, w którym ryzyko poronienia minimalizuje się maksymalnie i będzie tylko lepiej :-) Wszelkie plamienia powinny ustąpić do końca I trymestru.

Zastanawia mnie to pobolewanie z lewej strony podbrzusza, mi też jakiś czas temu dokuczało, może też coś się niepokojącego dzieje. Na szczęście bez krwi a różowe plamienia w zasadzie ustąpiły całkiem (pojawiają się po badaniu gin, ale to z ektopii). Myślę nad terminem drugiej @, minął 3 października i nic się nie działo, znaczy, dobrze :-)

A mnie brzuchol boli non stop, czasami aż tchu nie mogę złapać. Dzisiaj powiem o tym pani dr i zobaczymy co ona na to. Ale poprzednią ciąże cały czas mnie brzuch bolał, nie wiedzialam jak to jest, gdy brzuch nie boli. Plamienia miałam w 8tc przedtem i teraz, także tym się nie przejęłam.
Hope, masz rację, jeszcze trochę a ryzyko poronienia będzie minimalne.

Dziękuję za te kciuki przydało się dzisiaj zrobili mi USG i dzidzia zdrowa i duża 26.5mm młodsza niż planowałam 9tydz. i 3 dzień, ale ruchliwa cały czas się kręciła mam zdjęcia jak znajdę możliwość to wrzucę potem, a to krwawienie to mi powiedzieli, że było wynikiem wymiotów i torsji ponoć jakieś mięśnie się ponaciągały:)

reklama
Do góry