reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hehe :)

gorzej, ze rano spac sie nie da, bo Aleks przeciera oczka i mowi "mama na dol" i musze z nim schodzic na bajki poranne, podczas gdy sama obok "dojrzewam" do sniadania...

Co wy nie powiecie... a co ja tu robię o tej godzinie... :confused2:

hahaha, a ja już kiedyś sie dziwiłam dlaczego najwięcej wpisów na BB jest po 22. kiedy ja już śpię na stojąco :)

tylko, że ja muszę wstać do pracy...i później nadrabiam spanko popołudniami :(
a w weekend byłam normalnie wkurzona, bo czekałam cały tydzień, na to żeby sobie wreszcie pospać z rana, no i obudziłam się o 6 rano musząc iść do WC (!) i późńiej już tylko drzemałam :/ masakra z tym nocnym sikaniem!!!ale cieszę się, że chodzę tylko raz, bo czytałam o kilkakrotnych w ciągu nocy spacerkach do WC!!!

dzisiaj typowa huśtawka nastrojów - była radość i pokapały łzy :/

Dzień dobry
Styna26 - Z tym spaniem mam tak samo całą noc się wiercę a nad ranem wstać do pracy nie mogę :)
Dzisiaj do mdłości doszła straszliwa zgaga.

Witam Kochane. Właśnie wróciłam z drugiej już wizyty u gin. Widziałam nasze maleństwo i słyszałam bicie serduszka-super uczucie. Wszystko rozwija się prawidłowo, termin porodu pozostaje ten sam co z OM. Kropek ma już 2,5cm (bardzo poważny człowiek....). Jedyne co mi strasznie dokucza to mdłości od rana do wieczora all na szczęście do tej pory nie zaliczyłam przywitania z muszlą.... Mam nadzieję że u ws też same dobre wiadomości...:-D
Pozdrawiam

Hej
U mnie ledwo co zaczęłam noce przesypiać, bo młody już nie je w nocy, to zaczęłam latać do kibelka, no i ciągle jestem niewyspana. Wyśpię się pewnie za rok, jak już mała fasolinka będzie przesypiać noce ;)

reklama
Do góry