reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Anianka gratuluje! Kawal corci masz i szacunek dla ciebie ze dalas rade bez wspomagaczy. :-)

A u nad Michalek ladnie przybiera na wadze. Apetyt ma spory i 1-2 razy w ciagu dnia musze go dokarmic mm. :-)

reklama
Haha Monia :-D U mnie i bez tego jelita robią co chcą a miałam wręcz chcice na takie zarelko od miesiąca. No i dałam dużo kminku więc powinno złagodzić skutki uboczne.

Anulfka jak ten czas leci! Twój Michas taki rezolutny na zdjęciu jakby już miesiąc mial albo więcej! I glodomorek ;-)

Anianka, gratulacje :-) Ale córeczka wyrośnięta....

Ja za to śpię ostatnio więcej. Wczoraj padłam wcześnie, ze dwie nocne pobudki, obudziłam się po 7.
Wczorajsze ktg nie wykazało dużych aktywności skurczowych :-(
Ale dopakowałam torbę numer 2. Wszystko miałam już przygotowane i zebrane w jednym miejscu, teraz już w torbie.

Nie wiem na którym wątku była dyskusja o l4, informacyjnie piszę tutaj. Na ostatniej wizycie dostałam l4 do terminu wystawionego skierowania do szpitala, czyli u mnie 7 dni po terminie.

Anianka gratuluję córeczki :)
U mnie wczoraj na KTG kilka nieregularnych skurczów, szyjka 1 cm, rozwarcie na opuszek. Miałam nadzieję na coś więcej, ale widocznie małej się jeszcze nie śpieszy :)

Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, mam termin na 14 luty i póki co u mnie cisza i spokój, 0 skurczów, tylko lekkie pobolewanie i kłucie podbrzusza od czasu do czasu... na szczęście samopoczucie i dobra kondycja dopisuje... :)

Chyba czeka mnie sporo nadrabiania ;)
Gratuluję wszystkim mamusiom i życzę dużo zdrówka Waszym pociechom! :)

monia czekaj czekaj bo jeśli dziecię vide okaże się tak leniwe do wyjścia jak nasze to spokojnie zdąży nadrobić :-D

vide witaj!! rozgość się!
Pisz jak przeszłaś ciążę? Pierwsze dzidzi? :-)

reklama
Do góry