reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2015

Dziewczyny to moja pierwsza ciąża, baaardzo wyczekana, choć nie trwało to latami, a miesiącami, to mi i tak te starania dłużyły się niemiłosiernie, no ale najważniejsze, że się udało :)
Ciążę od samego początku znoszę rewelacyjnie, nie miałam mdłości, wymiotów, o dziwo też uniknęłam bóli kręgosłupa, czasem męczy mnie zgaga, ale jest dość znośna i od pewnego czasu puchnął mi stopy... poza tym wszystko dobrze :) Jestem cały czas na chodzie i brzuchol mi nie ciąży, to najważniejsze :)
Mieszkam z mężem w Warszawie, jestem pielęgniarką - kocham swoją pracę, zanim zaszłam w ciążę i poszłam na zwolnienie pracowałam w Szpitalu na oddziale noworodków, więc tematy noworodkowe są mi dość znane i poród tak samo, bo przy nie jednym miałam już okazję być ;) Nie wiem co jeszcze miałabym napisać? :)

Dziękuję za miłe przyjęcie :*

reklama
Vide zazdroszcze obeznania z noworodkami, ja bardzo chce byc po ale boje sie tego co bedzie pózniej jak juz wrocimy do domku

Będzie dobrze, musisz tylko w siebie uwierzyć... wiadomo, że początki są trudne, trzeba się "nauczyć siebie", wypracować wspólny plan dnia, ale z każdym kolejnym dniem będzie coraz, coraz lepiej... zaufaj swojej matczynej intuicji ;)
Ja też się boję... bo kilkudniowy noworodek w pracy, gdzie często opiekuje się nim mama, my zazwyczaj tylko pomagamy, leczymy, pielęgnujemy, a noworodek przez 24h w domu, potem niemowlę, to już inna bajka, także wiesz, nie jesteś sama ;)

Hircia gratulacje! Jak znajdziesz chwilę i chęci napisz jak się u Ciebie wszystko zaczęło/potoczylo :-)

Vide witamy :-)

Jakiś przypływ energi mam... oby sił mi nie zabrakło jak się zacznie. Chyba próbuje zagłuszyć myśli o porodzie. Czy Was też rodzinka i znajomi dyskretnie inwigiluja czy "już" urodzilyscie? Na mój widok jeszcze w dwupaku niektórzy reagują w stylu "to w końcu na kiedy masz ten termin bo wyglądasz jak do porodu" :p

Miłej nocki!

Gratuluję dziewczyny! Czekamy na relacje z porodów!

Ewka ja.na dziś termin to myślałam że wyjdę z siebie, non stop smsy i telefony kiedy urodze. Jakbym kurde wróżka była :(

reklama
ewka włącz mu https://www.youtube.com/watch?v=Je-LUMxFLLg BAby Einstein On the go świetna dla dzieci mój maly to lubi od skończenia 1 roku.

Cichac - powowdzenia życze ja już w nic nie wierze że szybko pójdzie
angelstw - życze ci rozwarcia 7 cm :happy2:
anianka - gratuluje teraz tylko już maleństwo
Vide witam

Ja mam ochotę na tortille i chyba sobie kupie nie długo i zjem. wizyte mam w środę i wśrode 40 tydz to we wtorek zjem sobie super tortille

Do góry