reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
magsia co to znaczy ze zle sie czula? Opisz przyklady bo latwiej bedzie mi wychwycic cos u mojej malej
vanilijka
Jesli noworodek ma chlodny nosek to znaczy ze jest mu zimno?
Mokito
Fanka BB :)
Vani a przedramiona cieple? zawsze sie tym kierowalam bi czesto wlasnie dlonie czy nosek sa chlodne u malych dzieci.
vanilijka
Tak nosek i dlonie ma chlodne ale przedramiona ma cieple wystraszylam sie ze może jej jest zimno
vanilijka
Dobrze sprawdze ewka
Doczytalam jeszcze o tym mm. U nas byl bebilon od 11 mc bo nan nie chcial - skubaniec jedno z najdroższych mu posmakowalo.
A maluszek to moze nozki podkurczac, prezyc sie jak cos mu w mleku nie pasuje no i najwasniejsze jaka kupa i czy regularna Sa jeszcze inne problemy jak wysypka ulewanie czy nawet refluks ale to wtedy do lekarza bo moze byc uczulona i trzeba będzie specjalne mleczko z apteki (nawet my dwa razy przy problemach z brzuszkiem mielismy). Jak wrocicie do domu to dzwon do poloznej srodowiskowej bo ma obowiazek Cie odwiedzic 6 razy z tego co pamietam jesli jest taka koniecznosc i placi za to nfz. Nawet instruktaz pielegnacyjny powinna zrobic i Ciebie tez obejrzec.
A maluszek to moze nozki podkurczac, prezyc sie jak cos mu w mleku nie pasuje no i najwasniejsze jaka kupa i czy regularna Sa jeszcze inne problemy jak wysypka ulewanie czy nawet refluks ale to wtedy do lekarza bo moze byc uczulona i trzeba będzie specjalne mleczko z apteki (nawet my dwa razy przy problemach z brzuszkiem mielismy). Jak wrocicie do domu to dzwon do poloznej srodowiskowej bo ma obowiazek Cie odwiedzic 6 razy z tego co pamietam jesli jest taka koniecznosc i placi za to nfz. Nawet instruktaz pielegnacyjny powinna zrobic i Ciebie tez obejrzec.
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Rowniez kark proponuje, jednak ja bym nakryla delikatnym kocykiem jal i raczki i nosek zimne.
Co do mm to ja wiele przerobilam, jednak u nas skonczylo sie skaza bialkowa i mialam alergiczne. Pozniej z tego co pamietam to bebiko kupowalam, nan.
Co do mm to ja wiele przerobilam, jednak u nas skonczylo sie skaza bialkowa i mialam alergiczne. Pozniej z tego co pamietam to bebiko kupowalam, nan.