ewka Ty to masz energii, ja dziś rybę po grecku zrobiłam i tak stoję nad patelnia i myślę, myślę najpierw cebulę, czy marchewkę, dobrze, że styczeń zaraz, bo mój mózg szwankuje....hahaha
Zor wciągaj dres, najważniejsze żebyś się dobrze czuła, pięknie będziemy wyglądać w przyszłą noc sylwestrową
aisha po 6 apapach no nieźle, ale coś było w powietrzu wczoraj, pewno jakaś zmiana pogody też brałam apap
cichac trzymam kciuki za dobre wyniki
dziewczyny z racji tego, że u mnie głowa pracuje na takich maleńkich obrotach już teraz wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, zdrówka dla Was, dzieciaczków , ogółem dla wszystkich, życzę sobie i Wam wymarzonego macierzyństwa, niektóre z nas czekały na ten CUD lata, niektórym CUD zdarzył się niespodziewanie jak to cud (wierzę, że każdy Z TYCH MALEŃKICH CUDÓW dostanie wiele miłości), życzę sobie i Wam żeby żadna nie doświadczyła baby bluesa, ani depresji, żeby partnerzy nas wspierali, a resztę pokonamy i teściowe i personel medyczny i nawet rozstępy, a i kilogramy, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń:-)