reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

U mnie w rodzinie to bylo tak, że po ściągnięciu szwu, wytrzymała jeszcze 2 tygodnie. Aczkolwiek po przyjściu do domu skurcze się pojawiły, ale przeszły.
Nie wiem co to za rodzaj szwu był.

reklama
A ja jakis kulinarny przypływ energii mam od wczoraj. Niby nikt nie przyjezdza a ja juz gyros, galaretke z truskawkami, panna cotte zrobilam... Ogorkowa i schab w szybkowarze dochodzi i chyba rogaliki kruche zrobie bo smietane wyciaglam... No i mam ciasto francuskie na terminie wiec paluchy z serem na przegryzke popelnie...Wariatka ze mnie ;-) Ale coś może do wieczora sie wyklaruje bo mamy zaproszenie niespodziewane do siostry P. wiec nasze dziecko bedzie zadowolone ze ma sie z kim bawic bo ja juz ostatnio to z dywanu sie nie moge podniesc jak cos ukladamy.

ewka Ty to masz energii, ja dziś rybę po grecku zrobiłam i tak stoję nad patelnia i myślę, myślę najpierw cebulę, czy marchewkę, dobrze, że styczeń zaraz, bo mój mózg szwankuje....hahaha
Zor wciągaj dres, najważniejsze żebyś się dobrze czuła, pięknie będziemy wyglądać w przyszłą noc sylwestrową
aisha po 6 apapach no nieźle, ale coś było w powietrzu wczoraj, pewno jakaś zmiana pogody też brałam apap
cichac trzymam kciuki za dobre wyniki

dziewczyny z racji tego, że u mnie głowa pracuje na takich maleńkich obrotach już teraz wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, zdrówka dla Was, dzieciaczków , ogółem dla wszystkich, życzę sobie i Wam wymarzonego macierzyństwa, niektóre z nas czekały na ten CUD lata, niektórym CUD zdarzył się niespodziewanie jak to cud (wierzę, że każdy Z TYCH MALEŃKICH CUDÓW dostanie wiele miłości), życzę sobie i Wam żeby żadna nie doświadczyła baby bluesa, ani depresji, żeby partnerzy nas wspierali, a resztę pokonamy i teściowe i personel medyczny i nawet rozstępy, a i kilogramy, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń:-)

Cos slodkiego dla Was :-D

Załączniki

• 1420033830624.jpg
    1420033830624.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 1420033882390.jpg
    1420033882390.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Hej Dziewczyny, zycze Wam udanego konca roku i samych slodyczy na rok 2015 :)

u mnie jeszcze do 2 stycznia goscie, kulinarnie juz na dzis przygotowane w miare, jeszcze tylko sernik, ale przez zone mojego taty bedzie robiony.

Do góry