reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

U mnie w rodzinie to bylo tak, że po ściągnięciu szwu, wytrzymała jeszcze 2 tygodnie. Aczkolwiek po przyjściu do domu skurcze się pojawiły, ale przeszły.
Nie wiem co to za rodzaj szwu był.

reklama
A ja jakis kulinarny przypływ energii mam od wczoraj. Niby nikt nie przyjezdza a ja juz gyros, galaretke z truskawkami, panna cotte zrobilam... Ogorkowa i schab w szybkowarze dochodzi i chyba rogaliki kruche zrobie bo smietane wyciaglam... No i mam ciasto francuskie na terminie wiec paluchy z serem na przegryzke popelnie...Wariatka ze mnie ;-) Ale coś może do wieczora sie wyklaruje bo mamy zaproszenie niespodziewane do siostry P. wiec nasze dziecko bedzie zadowolone ze ma sie z kim bawic bo ja juz ostatnio to z dywanu sie nie moge podniesc jak cos ukladamy.

ewka Ty to masz energii, ja dziś rybę po grecku zrobiłam i tak stoję nad patelnia i myślę, myślę najpierw cebulę, czy marchewkę, dobrze, że styczeń zaraz, bo mój mózg szwankuje....hahaha
Zor wciągaj dres, najważniejsze żebyś się dobrze czuła, pięknie będziemy wyglądać w przyszłą noc sylwestrową
aisha po 6 apapach no nieźle, ale coś było w powietrzu wczoraj, pewno jakaś zmiana pogody też brałam apap
cichac trzymam kciuki za dobre wyniki

dziewczyny z racji tego, że u mnie głowa pracuje na takich maleńkich obrotach już teraz wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku, zdrówka dla Was, dzieciaczków , ogółem dla wszystkich, życzę sobie i Wam wymarzonego macierzyństwa, niektóre z nas czekały na ten CUD lata, niektórym CUD zdarzył się niespodziewanie jak to cud (wierzę, że każdy Z TYCH MALEŃKICH CUDÓW dostanie wiele miłości), życzę sobie i Wam żeby żadna nie doświadczyła baby bluesa, ani depresji, żeby partnerzy nas wspierali, a resztę pokonamy i teściowe i personel medyczny i nawet rozstępy, a i kilogramy, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń:-)

Cos slodkiego dla Was :-D

Załączniki

• 1420033830624.jpg
    1420033830624.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 1420033882390.jpg
    1420033882390.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Hej Dziewczyny, zycze Wam udanego konca roku i samych slodyczy na rok 2015 :)

u mnie jeszcze do 2 stycznia goscie, kulinarnie juz na dzis przygotowane w miare, jeszcze tylko sernik, ale przez zone mojego taty bedzie robiony.

Do góry