reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
No u mnie tak samo byle do połowy stycznia ale mam nadzieje ze dociagne do terminu ;-) czekam na wiadomości może mnie dziś wpuszcza zależy od wyniku posiewu. Trzymajcie kciuki

ja też w zasadzie już mogę odliczać do 15 stycznia hahahaaaaaaaa:-D

a potem niech się dziejee........................:-):tak:

cichac trzymam kciuki za wyjście:tak:

Zor damy radę.... nie widzę inaczej:tak::-)

Kurde przerażacie mnie z tym karmieniem i okropnymi babami. Dobrze, że ja mam niewyparzony język i pewnie będę się wydzierać.
Monika widzisz mi położna na szkole rodzenia mówiła, że w pierwszej dobie się dziecka nie budzi do karmienia, a później co 3-4h.
Bo po pierwszej porcji siary dzidzia dostaje tyle kalorii, że ma prawo spać i pół doby.
Oby wszystkie położne z tego szpitala miały podobne zdanie, bo mi się nie chce użerać z wariatkami.

Dziś wszystkie zaciskamy nogi co by nie wcześniej niż w styczniu urodzić.
a później wszystkie celujemy na 15.01 żeby wyprawkę dostać:p:p:p

Ja miałam wczoraj koszmarny dzień i noc. Ok 16 zaczęła boleć mnie głowa, ale tak paskudnie, że się zwijałam z bólu. O 23 kładłam się spać po 6 apapach, ale nic nie pomagało. Leżałam i płakałam z bólu. Nawet mąż się ulitował i mnie głaskał chyba z godzinę. Na szczęście ok 3 przeszło, bo myślałam, że będę na IP jechać rano.

Nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam nadzieję, że to jednorazowa sprawa.

Aisha wspolczuje bolu :-( mnie raz zlapala taka migrena właśnie i myslalam ze sobie leb predzej odrabie niz wytrzymam. Jak wstawalam to jakby z kamieniem...

Dorex damy radę i jak znam życie to jeszcze przenosimy ;) kiedy pessar planują zdejmować?
Aisha współczuję..mnie parę razy w życiu dopadła migrena jak jeszcze nie miałam swojego przeciwbólowego środka cud (ale w ciąży nie można[emoji17] )to pomagało tylko mega cisza, ciemność i łeb pod stertą poduszek[emoji42]

Zor ja mam szew Mcdonalda i mój lekarz nie podejmie się zdjęcia w gabinecie bo twierdzi że jak mi zdejmie to od razu urodzę.... na wizycie 7 stycznia będziemy myśleć czy już ściągamy czy czekamy do tego 15 stycznia. ja mam zamiar go namówić żeby po 15 zdejmować ale z tego co widzę jemu też się z tym nie spieszy. Trochę się boję że w między czasie puści i będę musiała gnać do szpitala na złamanie karku co przy tych warunkach atmosferycznych łatwe nie będzie... ale wolę jednak poczekać do skończonego 37 tc więc zaryzykuje..... w końcu już wytrzymałam ze szwem calutkie 10 tygodni to co tam mi jeszcze 2:tak:;-)

dziewczyny mi na migreny w ciąży pomagał ten plaster na czoło z apap ice.... może nie przechodziło całkiem ale była duża ulga:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz jak ja się znam [emoji12] McDonalda lubię [emoji7] szczególnie muffiny śniadaniowe [emoji39]
A na poważnie myślałam, że to jedno i to samo [emoji6] tyle na ten temat wiem, że po zdjęciu się z reguły rodzi, więc jak nie ma potrzeby to nie ściągajcie [emoji4]

Czy Wam też się tak nie chce jak mi? Mam masę rzeczy do zrobienia i powinnam powoli z przerwami na odpoczynek robić..:/ aaaaa no i nie mam się w co ubrać..[emoji24]

Do góry