reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
No u mnie tak samo byle do połowy stycznia ale mam nadzieje ze dociagne do terminu ;-) czekam na wiadomości może mnie dziś wpuszcza zależy od wyniku posiewu. Trzymajcie kciuki

ja też w zasadzie już mogę odliczać do 15 stycznia hahahaaaaaaaa:-D

a potem niech się dziejee........................:-):tak:

cichac trzymam kciuki za wyjście:tak:

Zor damy radę.... nie widzę inaczej:tak::-)

Kurde przerażacie mnie z tym karmieniem i okropnymi babami. Dobrze, że ja mam niewyparzony język i pewnie będę się wydzierać.
Monika widzisz mi położna na szkole rodzenia mówiła, że w pierwszej dobie się dziecka nie budzi do karmienia, a później co 3-4h.
Bo po pierwszej porcji siary dzidzia dostaje tyle kalorii, że ma prawo spać i pół doby.
Oby wszystkie położne z tego szpitala miały podobne zdanie, bo mi się nie chce użerać z wariatkami.

Dziś wszystkie zaciskamy nogi co by nie wcześniej niż w styczniu urodzić.
a później wszystkie celujemy na 15.01 żeby wyprawkę dostać:p:p:p

Ja miałam wczoraj koszmarny dzień i noc. Ok 16 zaczęła boleć mnie głowa, ale tak paskudnie, że się zwijałam z bólu. O 23 kładłam się spać po 6 apapach, ale nic nie pomagało. Leżałam i płakałam z bólu. Nawet mąż się ulitował i mnie głaskał chyba z godzinę. Na szczęście ok 3 przeszło, bo myślałam, że będę na IP jechać rano.

Nigdy czegoś takiego nie miałam. Mam nadzieję, że to jednorazowa sprawa.

Aisha wspolczuje bolu :-( mnie raz zlapala taka migrena właśnie i myslalam ze sobie leb predzej odrabie niz wytrzymam. Jak wstawalam to jakby z kamieniem...

Dorex damy radę i jak znam życie to jeszcze przenosimy ;) kiedy pessar planują zdejmować?
Aisha współczuję..mnie parę razy w życiu dopadła migrena jak jeszcze nie miałam swojego przeciwbólowego środka cud (ale w ciąży nie można[emoji17] )to pomagało tylko mega cisza, ciemność i łeb pod stertą poduszek[emoji42]

Zor ja mam szew Mcdonalda i mój lekarz nie podejmie się zdjęcia w gabinecie bo twierdzi że jak mi zdejmie to od razu urodzę.... na wizycie 7 stycznia będziemy myśleć czy już ściągamy czy czekamy do tego 15 stycznia. ja mam zamiar go namówić żeby po 15 zdejmować ale z tego co widzę jemu też się z tym nie spieszy. Trochę się boję że w między czasie puści i będę musiała gnać do szpitala na złamanie karku co przy tych warunkach atmosferycznych łatwe nie będzie... ale wolę jednak poczekać do skończonego 37 tc więc zaryzykuje..... w końcu już wytrzymałam ze szwem calutkie 10 tygodni to co tam mi jeszcze 2:tak:;-)

dziewczyny mi na migreny w ciąży pomagał ten plaster na czoło z apap ice.... może nie przechodziło całkiem ale była duża ulga:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
O widzisz jak ja się znam [emoji12] McDonalda lubię [emoji7] szczególnie muffiny śniadaniowe [emoji39]
A na poważnie myślałam, że to jedno i to samo [emoji6] tyle na ten temat wiem, że po zdjęciu się z reguły rodzi, więc jak nie ma potrzeby to nie ściągajcie [emoji4]

Czy Wam też się tak nie chce jak mi? Mam masę rzeczy do zrobienia i powinnam powoli z przerwami na odpoczynek robić..:/ aaaaa no i nie mam się w co ubrać..[emoji24]

Do góry