reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Kasia idę do takiego prawie teatru na sztukę jakąś to w dresie trochę nie mogę, wolałabym nie rzucać się w oczy[emoji6]
Ewka mniam, mniam [emoji7]

reklama
Ewka zapraszam do mnie, możesz coś ugotować :) mi się totalnie nie chce.nic,nawet sałatki robić. Na obiad zestaw z KFC.
Mąż sobie na kolacje kaczkę piecze a ja to chyba na frytkach skończę.

Made Cichac współczuję wam tego szpitala. Dzielne z was mamuski dacie rade. Jutrobjuz nowy rok i wszystkie rozpakujemy się w najblizszym czasie. A wy juz bedziecie mialy malenstwa gdy my ciagle czekac bedziemy...

Aisha ja to bym frytek z kfc albo z mcd zjadla :-D w domu jak robie to tylko w piekarniku a to juz nie to samo.

Dziewczyny trzymajcie sie jakos w tym szpitalu :-*

U nas juz co niektórzy to Nowy Rok zaczeli bo co chwile wystrzaly slychac.

Zor to jednak dres odpada:-D, mam nadzieję, że coś wykombinujesz:)
cichac, made myślami jesteśmy z Wami, trzymamy kciuki i razem o północy pomyślimy życzenia;-)

Musze się pochwalić. Fakt ze musze zostać w szpitalu na sylwestra troszkę mnie zdolowal. Jednak mój mąż staną na wysokości zadania. Dostałam od niego zielonego krokodylka żeby mi smutno nie było. A najlepsze było to ze kazał mi się ubrać w szlafrok i podejść do okna a tam treściwie odpalili dla mnie fajerwerki;-) rozplakalam się z szczęścia. Humor troszkę lepszy wiec ta noc nie będzie taka zła :-)

reklama
Do góry