reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Cichac18 tylko pozazdroscic takiego męża i teściów;) fajnie ze jakoś cie rozweselili.

A tak wogole to życzę z całego serducha wszystkim przyszłym mamusiom zdrowych pociech i lekkich porodów nie zapominając juz o CC żeby wszystko obyło się bez wszelkich komplikacji;) i ogółem wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku;D

reklama
Dziewczyny, wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Cichac, jaki piekny gest! Mój dziś odwiedzil nas na chwile bo moj ojciec go popedzal, takze wiecej czasu spędziny ze soba podczas odwiedzin jutro :( jest mi cholernie zle psychicznie, nienawidze pobytów w szpitalach a do tego nie chce by Mala wychodzila tak wczesnie... bylam jednak nastawiona na ten luty, a tu okazuje sie, ze az kilka tygodni moge spędzić na patologii... bardzo mi sie to nie podoba :(

Musimy być silne. Ja od dwóch dni nie miałam skurczy ale jak się zestresowalam tym ze zostaje to już malutka fikala ostro i na ktg widać było skurcze. Stwierdziłam ze nie mogę się teraz przejmować niczym innym. Najważniejsza musi być teraz Tośka.

To prawda, najważniejsze sa teraz dzieciaczki. Ja mam właśnie ktg na ktorym pisza się skurcze 70, nie wiem co to znaczy, ale tak mocnych jeszcze nie mialam

Ja dziś miałam 20-40. Raz podskoczylo do 60. Lekarze nic na to nie mówili wiec nie przejmuje się tym. A tylko pewnie z mojej winy tak było.

Szczesliwego Nowego Roku, spokojnych porodow, cc bez komplikacji, dzieciaczkow jak najmniej problemowych i bezkolkowych.

Cichac, Made wy spedzilyscie sylwka w szpitalnych lozkach ja w domowym. Tak sie paskudnie czulam od wczorajszego wieczora ze szok. Zoladek mnie boli, wymiotowalam i na dodatek jesszcze biegunka. Tak ze ja nowy rok przywitalam jak nigdy wczesniej.

Ani, mam nadzieje, ze zaczekają, ale w domu a nie w szpitalu... :D

Anulfka, szybkiego powrotu do zdrowia :)

Noworoczne uściski :)

reklama
Cześć dziewczyny :) chyba wszyscy jeszcze śpią po szampanie :)
Mam nadzieje ze wszystkie wkroczyły w 2015 w dwupaku i niedługo zacznie się wysyp noworocznych dzieci :)
Anulfka a może to już jest te słynne oczyszczanie organizmu przed porodem?
Daj znać jak się czujesz!

Do góry