reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dzień dobry, mam nadzieje dziewczyny że dziś od rana będziecie się czuły lepiej. Uważajcie na siebie dziś i dajcie innym się wyreczyc :) tak żeby się za wcześnie nie rozpakować, mimo że dziś dzień prezentów :)

Moja ginekolog powiedziała mi żebym nie jadła maku w święta. Wiadomo jak ze wszystkim, trochę można ale nie za dużo :) chociaż znalazłam na temat maku taki artykuł:
Czy można jeść mak w ciąży? - Na pytanie odpowiada Lek. Aneta Zwierzchowska | abcZdrowie.pl

Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i rodzinnych świąt a po nowym roku krótkich i przebiegających bez komplikacji porodów :)

reklama
Napisałam się i mi oczywiście wcięło [emoji24] więc nie będę się powtarzać tylko:

Kiedy świąteczny stół sie ugina, śpiewa kolędy cala rodzina, na niebie pierwsza gwiazdka już świeci niech Was taki Mikołaj odwiedzi[emoji12]

Załączniki

• uploadfromtaptalk1419403167481.jpg
    uploadfromtaptalk1419403167481.jpg
    45,8 KB · Wyświetleń: 36
Hej laski. A koncze pakowac prezenty, zaraz mlody wstanie i pewnie pierwsze co to powedruje pod choinke, :)
Brakuje mi dwoch prezentow ale to nic, beda dzisiaj :)
Musze pojechac do sklepu co bardzo mi sie nie widzi ale co zrobic..

Zycze Wam przede wszystkim zdrowia, szczescia, duzo milosci, spokoju, cierpliwosci i wyrozumialosci. Pamietajcie ze nie musimy byc teraz idealnymi paniami domu. :)))

Cześć. Ja maku w ogóle nie lubię wiec jak mi gin zabroniła to się nie przejęłam.
U mnie już posprzatane, kapusta się dusi a ja idę leżeć bo mnie już wszystko boli.
Zor takiego chłopa to bym pod choinkę chciała :)

Monika współczuję zakupów dziś. Ja wybrałam się wczoraj i normalnie przyciskac się trzeba było.

Zdrowych i spokojnych Świąt wam życzę :) bez boli i niespodzianek :)

A co do maku to.myślę ze trochę.nie zaszkodzi. Ale jak ktoś jak mój mąż wsuwa kilo.makowek na raz to raczej nie jest zbyt zdrowe dla nikogo.

Zdrowych, Zdrowych i jeszcze raz Zdrowych (dla Naszych Bąbelków, dla Nas i Naszych Rodzin i nie tylko), Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
Mamusie lekkich porodów i Tych Bezzębnych Uśmiechów w terminie:-)

reklama
no i po wizycie....dziecko waży tylko 1700 i lekarz mówi,że jak nie będzie przybierać to wywołają poród wcześniej :baffled: a w dodatku na jednej piersi mam czerwony placek a pod nim wyczuwalne zgrubienie twarde i boli :baffled:

Do góry