reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

monia ja nic nie kupowałam, robiłam na nfz, glukozę mieli na miejscu, też miałam 75, cytrynę zabrałam ale się nie zgodzili;-)

reklama
Mnie pielęgniarka troszkę pozwoliła , a z tymi badaniami nieważnymi czy oszukujemy to każda przychodnia uważa inaczej ale nie dajmy się zwariować czy jak się napiłam 4 łyki wody to znaczy ze dobry wyniki mogę wyrzucić do kosza bo na pewno mam cukrzyce ja bym nie przesadzała

Moim zdaniem to badanie powinni anulowac bo jest nieludzkie ;P
U mnie zero picia, zero ruchu (akurat nie mialam z tym problemu bo bylam uziemiona na lezance), zero wymiotow (bylo blisko), a caly mocz z tych dwoch godzin trzeba oddac do zbadanania (a ze podnioslam sie dopiero po tych dwoch godzinach, to nie wszystko mi sie zmiescilo do kubeczka. Ojej.)

reklama
Dziewczyny mam skierowanie na glukoze 75g to co mam kupic? 11 minut temu zamkneli mi laboratorium i nie mam jak sie dopytac. A chce badanie zrobic jutro.
Oczywiscie obudzilam sie z reka w nocniku bo jutro koncze 28 tydz ciazy o to ostatni dzwonek.

Monia kup droga nie jest, nie martw sie ja robilam w prawie 30 tyg bo z poprzednich wyliczen i interpretacji usg wychodzil 28 a tu szok juz 30 jakos przechodzi :-D

Ostatnia edycja:
Do góry