reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

cześć mamusie:-)
U mnie tez ponuro, a my dziś z małżem zarządziliśmy sprzątanie, no dobra ja zarządziłam...ale jak inaczej jak żadnego innego dnia nie ma, także życzę Wam miłej niedzieli dużo optymizmu i dobrych humorów:-D

reklama
Ewka dzięki za ciacho:) ja niestety nie umiem piec więc muszę liczyć na wasze wsparcie:p:p:p
Mnie młody kopie najczęściej w okolicach pępka i często aż boli:( od szyjki się na szczęscie odczepił, bo czasem to aż problemy miałam z chodzeniem!
My dziś z mężem do kina jedziemy, w końcu go namówiłam bo ostatnio byliśmy jeszcze przed ciążą!! Już nie mogę się doczekać popcornu i nachosów:p:p
Miłego dnia!

Dzień dobry Miłe Kobiety! ;-)

My ospujemy - dlatego, nie byłoo mnie ostatno.
W czwartek zaczęłyśmy od dwóch krostek w piątek lekarka potwierdziła ospę i tak od piątku trwa walka bo Julka za cholibkę się smarować nie chce. Więc M wczoraj pojechał kupić jej nowe puzzle i siatę słodyczy byśmy mieli czym ją w kryzysowych sytuacjach "nakłaniać" do stawiania kropek:-p- wiem mega to nie pedagogiczne, ale nie chcę by się męczyła...:zawstydzona/y:

Remont już na finiszu - teraz tylko układanie i segregowanie.

Resztę napisałam na naszym forum zamkniętym bo trochę się posmutkać musiałam:tak:

Aisha probuj piec ;-) nawet zaklec mozna wykorzystac co mi sie tez pare razy przydarzylo :-) Ja na wyzyny kulinarne sie nie wznosze i jakos zupy mi nie wychodzily smaczne ale w koncu nawet malz zauważył poprawe :-D

Anianka duzo sil w walce z ospa :-( Biedna Julka ale przynajmniej będziecie mialy z glowy :-)

Ale sie u nas paskudna pogoda zrobila... Pada deszcz i juz szarowka straszna... Wioze ciacho ucierane z truskawkami i jagodami do tescia to moze jakis powiew lata poczuje. :-D

Cześć Dziewczyny, ja dziś leń na całego, ale zmusiłam się by pójść na wybory, poprasowac i zrobić zapiekse z piersi kurczaka, zaraz budzę mojego P. i szamamy :)

Anianko, zdrówka dla coreczki, to zlapala paskudstwo :(doskonale pamiętam jak za dzieciaka przechodziłam ja i siostra, byłyśmy straszne urwisy i tak drapalysmy, ze do tej pory mamy kilka blizn :(

wieczorem idziemy odwiedzić znajomych i ich miesięczne córeczki :) juz się nie mogę doczekać by zobaczyć takie maleństwa!

Hejka, ja umieram, przebrzydla grypa!! Dzis jest drugi dzien, wiec teoretycznie jutro powinno byc lepiej :) wizyte mam w srode, badania musialabym zrobic we wtorek (glukoza, przeciwciala,mocz i morfo) i powidzcie mi czy mam robic tw badania podczas choroby? Czy wytlumaczyc ginekologowi,ze choroba mnie dopadla a wyniki doniose? Czy odlozyc wizyte? Choc druga opcja mi nie pasuje, bo mam strasznie obnizony, do tego kaszel powoduje twardnienie :( Nie wiem co mam robic :(

trudno coś radzić ale ja pierwszą glukozę zrobiłam po tygodniowym przeziębieniu i kiepsko się to skończyło... w morfologii nie powinno nic wyjść bo wyniki krwi tak szybko się nie pogarszają ale z moczem to nie wiem...

hej dziewczyny :)

my wkońcu dotarliśmy do domu bo od soboty od 13 byliśmy u moich rodziców a teraz wróciliśmy, zleciał nam weekend imprezowo rodzinnie, i wczoraj i dziś ale przed 20 wyszliśmy bo chciałam żebyśmy poszli jeszcze zagłosować , to na szybko zagłosowaliśmy i do domu , padnięta jestem a większość dnia odpoczywałam i dostawałam wszystko pod nos :)

reklama
Witam się poniedziałkowo :)
U mnie jakaś ciężka noc, spać nie mogłam, do 5 leżałam, a teraz dopiero się z łóżka zwlokłam dosłownie, chyba jesień czuję:-(

magsia
trzymam kciuki aby choroba odpuściła i żeby brzuszek nie bolał, dzwoniłaś do gina tak jak radziły dziewczyny???
Anianka trzymam kciuki za Julkę, aby nie było żadnych blizn i żeby dzielnie zniosła paskudztwo;-)

Dziś wizytujemy z Alą u ginekologa, zawsze jakiś stres mam przed wizytą, może dlatego spać nie mogłam.

Ostatnia edycja:
Do góry