reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

cześć mamusie:-)
U mnie tez ponuro, a my dziś z małżem zarządziliśmy sprzątanie, no dobra ja zarządziłam...ale jak inaczej jak żadnego innego dnia nie ma, także życzę Wam miłej niedzieli dużo optymizmu i dobrych humorów:-D

reklama
Ewka dzięki za ciacho:) ja niestety nie umiem piec więc muszę liczyć na wasze wsparcie:p:p:p
Mnie młody kopie najczęściej w okolicach pępka i często aż boli:( od szyjki się na szczęscie odczepił, bo czasem to aż problemy miałam z chodzeniem!
My dziś z mężem do kina jedziemy, w końcu go namówiłam bo ostatnio byliśmy jeszcze przed ciążą!! Już nie mogę się doczekać popcornu i nachosów:p:p
Miłego dnia!

Dzień dobry Miłe Kobiety! ;-)

My ospujemy - dlatego, nie byłoo mnie ostatno.
W czwartek zaczęłyśmy od dwóch krostek w piątek lekarka potwierdziła ospę i tak od piątku trwa walka bo Julka za cholibkę się smarować nie chce. Więc M wczoraj pojechał kupić jej nowe puzzle i siatę słodyczy byśmy mieli czym ją w kryzysowych sytuacjach "nakłaniać" do stawiania kropek:-p- wiem mega to nie pedagogiczne, ale nie chcę by się męczyła...:zawstydzona/y:

Remont już na finiszu - teraz tylko układanie i segregowanie.

Resztę napisałam na naszym forum zamkniętym bo trochę się posmutkać musiałam:tak:

Aisha probuj piec ;-) nawet zaklec mozna wykorzystac co mi sie tez pare razy przydarzylo :-) Ja na wyzyny kulinarne sie nie wznosze i jakos zupy mi nie wychodzily smaczne ale w koncu nawet malz zauważył poprawe :-D

Anianka duzo sil w walce z ospa :-( Biedna Julka ale przynajmniej będziecie mialy z glowy :-)

Ale sie u nas paskudna pogoda zrobila... Pada deszcz i juz szarowka straszna... Wioze ciacho ucierane z truskawkami i jagodami do tescia to moze jakis powiew lata poczuje. :-D

Cześć Dziewczyny, ja dziś leń na całego, ale zmusiłam się by pójść na wybory, poprasowac i zrobić zapiekse z piersi kurczaka, zaraz budzę mojego P. i szamamy :)

Anianko, zdrówka dla coreczki, to zlapala paskudstwo :(doskonale pamiętam jak za dzieciaka przechodziłam ja i siostra, byłyśmy straszne urwisy i tak drapalysmy, ze do tej pory mamy kilka blizn :(

wieczorem idziemy odwiedzić znajomych i ich miesięczne córeczki :) juz się nie mogę doczekać by zobaczyć takie maleństwa!

Hejka, ja umieram, przebrzydla grypa!! Dzis jest drugi dzien, wiec teoretycznie jutro powinno byc lepiej :) wizyte mam w srode, badania musialabym zrobic we wtorek (glukoza, przeciwciala,mocz i morfo) i powidzcie mi czy mam robic tw badania podczas choroby? Czy wytlumaczyc ginekologowi,ze choroba mnie dopadla a wyniki doniose? Czy odlozyc wizyte? Choc druga opcja mi nie pasuje, bo mam strasznie obnizony, do tego kaszel powoduje twardnienie :( Nie wiem co mam robic :(

trudno coś radzić ale ja pierwszą glukozę zrobiłam po tygodniowym przeziębieniu i kiepsko się to skończyło... w morfologii nie powinno nic wyjść bo wyniki krwi tak szybko się nie pogarszają ale z moczem to nie wiem...

hej dziewczyny :)

my wkońcu dotarliśmy do domu bo od soboty od 13 byliśmy u moich rodziców a teraz wróciliśmy, zleciał nam weekend imprezowo rodzinnie, i wczoraj i dziś ale przed 20 wyszliśmy bo chciałam żebyśmy poszli jeszcze zagłosować , to na szybko zagłosowaliśmy i do domu , padnięta jestem a większość dnia odpoczywałam i dostawałam wszystko pod nos :)

reklama
Witam się poniedziałkowo :)
U mnie jakaś ciężka noc, spać nie mogłam, do 5 leżałam, a teraz dopiero się z łóżka zwlokłam dosłownie, chyba jesień czuję:-(

magsia
trzymam kciuki aby choroba odpuściła i żeby brzuszek nie bolał, dzwoniłaś do gina tak jak radziły dziewczyny???
Anianka trzymam kciuki za Julkę, aby nie było żadnych blizn i żeby dzielnie zniosła paskudztwo;-)

Dziś wizytujemy z Alą u ginekologa, zawsze jakiś stres mam przed wizytą, może dlatego spać nie mogłam.

Ostatnia edycja:
Do góry