reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Witajcie Dziewczyny ;-) Właśnie mam nerwa na malza więc każde na necie siedzi i rozmawiamy tylko dyplomatycznie. Dobrze że chociaż mały już śpi. Głupia zaladowalam pralkę i teraz muszę czekać jak się wypierze:wściekła/y: zeby powiesic.

Kolorowych snów i oby dzieciaczki za bardzo nas nie kopaly w nocy;-)

reklama
Mam nadzieje ze przynajmniej Wy się wyspalyscie bo ja kiepsko:-( Dzisiaj znowu do miasta jade ale musze juz sie zbierac bo umowilam sie na 8 w serwisie. A tu jeszcze dziecia trzeba dobudzic i do przedszkola a potem jeszcze do pracy na chwile. Poczytam Was jak bede czekac na autko ;-)
Miłego dnia!

Jestesmy w domu, juz po sniadaniu. Chce mi sie spac, ale niestety wzielam sie za obiad, nie moge dzisiaj poleciec w kulki jak wczoraj :)))))
Moj M grzecznie siedzial ze mna w punkcie pobran.

Dzisiaj M rano sie smial ze mnie, ze chodze jak babcia 70letnia i kazal mi sie polozyc to pomasuje mi plecy.
Ciesze sie , ze sie martwi i dba. Widzi, ze mi ciezko i mimo ze sam wczoraj wrocil po 15h pracy, plecy malo mu nie pekna to masuje moje.... ahhh

Monika polecam taką kulkę jeżyka do masażu, świetny efekt daje:p położna mi poleciła i na bóle krzyżowe jest cudowna:)
I super, że wyszłaś zwycięsko z próby glukozowej;)

Moja dzidzia zdrowa, ułożona już jak do porodu (nawet buzi pokazać nie chciał), ale szyjka twarda i zamknięta więc jest ok. Za to mnie jakieś przeziębienie dopada:( od wczoraj silne bóle głowy, lekko podwyższona temperatura, dziś mnie gardło boli. Oj zdradliwa ta pogoda, a jeszcze zmokłam wracając od lekarza:(
Jak się miewają pozostałe mamusie?:>

reklama
Hejka, z Mala wszystko ok, ten bol brzucha, to sciegna macicy.. krotko mowiac macica nie zregenerowala nie dostatecznie po poprzedniej ciazy, dodatkowo jestem otyla, wiec te kg wcale nie pomagaja :(
Choroba rozwinela sie na maksa, od oon na antybiotyku bylam, w sobote zaczelam "umierac", bylo mi slabo, ahh lepiej nie wspominam no i lekarz przypisal syrop hamujacy kaszel i gargarin, jakie to obrzydliweeee!! No i powoli wracam chyba do siebie (tak o 10% jest lepiej niz wczoraj :p )

Mij M nie masuje, ale oklepuje plecy, zeby zawiesina szybko sie wydostala :)

Do góry