reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Ja mysle co zrobic, bo mam niby na nfz ale to jakas prywatna siec laboratoriow
monikamarcina
Nie no, kupie wiadomo
Nie mam weny na obiad.. moze jakies pierogi.. ehhh
Nie mam weny na obiad.. moze jakies pierogi.. ehhh
Ostatnia edycja:
Mokito
Jeszcze co do tej glukozy to pozwalano Wam pic w czasie badania? u mnie absolutnie zabronione, inaczej badanie niewazne.
LADYLI
Mnie pielęgniarka troszkę pozwoliła , a z tymi badaniami nieważnymi czy oszukujemy to każda przychodnia uważa inaczej ale nie dajmy się zwariować czy jak się napiłam 4 łyki wody to znaczy ze dobry wyniki mogę wyrzucić do kosza bo na pewno mam cukrzyce ja bym nie przesadzała
Mokito
Moim zdaniem to badanie powinni anulowac bo jest nieludzkie ;P
U mnie zero picia, zero ruchu (akurat nie mialam z tym problemu bo bylam uziemiona na lezance), zero wymiotow (bylo blisko), a caly mocz z tych dwoch godzin trzeba oddac do zbadanania (a ze podnioslam sie dopiero po tych dwoch godzinach, to nie wszystko mi sie zmiescilo do kubeczka. Ojej.)
U mnie zero picia, zero ruchu (akurat nie mialam z tym problemu bo bylam uziemiona na lezance), zero wymiotow (bylo blisko), a caly mocz z tych dwoch godzin trzeba oddac do zbadanania (a ze podnioslam sie dopiero po tych dwoch godzinach, to nie wszystko mi sie zmiescilo do kubeczka. Ojej.)
reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Dziewczyny mam skierowanie na glukoze 75g to co mam kupic? 11 minut temu zamkneli mi laboratorium i nie mam jak sie dopytac. A chce badanie zrobic jutro.
Oczywiscie obudzilam sie z reka w nocniku bo jutro koncze 28 tydz ciazy o to ostatni dzwonek.
Monia kup droga nie jest, nie martw sie ja robilam w prawie 30 tyg bo z poprzednich wyliczen i interpretacji usg wychodzil 28 a tu szok juz 30 jakos przechodzi
Ostatnia edycja: