Anianka dzieki za opinie o konsoli. Zapytam jeszcze znajomego maniaka hehe.
A co do inhalacji to wlasnie od tego zaczelismy. W tamtym roku czesto mial. Dzieki temu unikalismy inhalacji, ale jakos w tym roku zaczynamy od inhalacji a konczymy na antybiotyku. Tak jakby nie dzialaly....
Kurczę.... a nawilżacz albo jonizator na noc?
Strasznie mi szkoda tego Twojego synala:-(
A powiedz mi , sprawdzali mu migdałki?
Mój chrześniak jak mu wycięli coś tak to znacznie mniej choruje ale kiedyś tez była taka masakra, że aż niekiedy na leki od moich rodziców pożyczali bo lekarze już takie wynalazki drogie jak skurczybyk przepisywali by tylko znaleźć sposób.
Dziewczyny, czy znacie jakąś fajną książkę dotyczącą wychowania takiego 3letniego dziecka?
Ogólnie to już jest taki wiek buntu, a ja i mój mąż mamy całkiem inne podejście w kwestii reagowania na ten bunt.
Chciałabym zapoznać siebie i męża z taką przykładową lekturą by nasze metody być może jakoś się wyśrodkowały.
Ogólnie uważam, że nie idzie nam źle ale wydaje mi się, że mój mąż potrzebuje jakiegoś bodźca by używać więcej argumentów - bo teraz jest "nie i koniec" , "do pokoju na karę ", to ja jestem ta od tłumaczenia i rozmawiania, chciałabym by czuła się pewnie w komunikacji tak samo ze mną jak i z nim.