reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ewcia u nas juz sie zaczelo odkad poszedl do przedszkola. 4,5 roku dzieciaki i juz jakich to oni gier nie maja. A niestety nie chcesz zeby dziecko bylo gorsze to idziesz i kupujesz.

reklama
dzięki Mokito już lepiej i nawet apetyt mu wraca :-)

Monia ale swoją droga musimy przyznać że te nasze dzieciaki to sprytne są. Mój synio tablet czy smartfon to bez problemu obsługuje i nawet zdjęcia włączy czy apke do mycia zabkow. Szok - ja to z pewnością nie byłam aż taka sprytna :-)

Ewcia a ile synek ma?
Moj juz potrafi sciagac aplikacje rozne, nie mowiac o graniu na nich.

Boze jal ja nienawodze klockow lego. Wkurzaja mnie mega, a ten maly gnojek ciagle kaze mi z nim budowac.. grrrrr zaraz wyjde z siebie

Monia mały ma dopiero 2,5 i wszystko co dotykowe powoli zaczyna ogarniac. Ostatnio ustawił mi przekierowanie na babci numer tel jak nie odbieram :szok:
U nas jeszcze lego za małe no chyba że to duplo. Malz już kupił 5 zestawów cobi jak były na bp. A ja natchnieta promocja ciężarówkę biedronki :-) bo była na wyprzedaży.
Czasem mam wyrzuty że z mało czasu mu poświęcam bo niektóre układanki zapomniał i jakby się cofnął i to ewidentnie nasza wina :-(

Ewcia tez mamy ta ciezarowke, M mu zlozyl pojezdzil dwa dni i rozwalil...
Inne klocki ogarniam, ale lego mnie zlosci...
No to moj 2 lata starszy wiec Twoj syn w wieku mojego bedzie wymiatal na tych wszystkich urzadzeniach :)

Siedzimy i ogladamy smurfy na tvp abc. Juz mu sie nudzi... niech on juz wyzdrowieje bo ja zwariuje z nim w domu aaaaaaaaaa....

Hejo,
Ją tak słabo ogarniam rzeczywistość bo mały chory... Katar mu się leje po nogach dosłownie a tu jeszcze szukamy samochodu, męża do roboty robiłam i mu pomagała wycenę robić takich trudnych schodów... chciałam dziś się do mojej położonej przejechać (z poprzedniej ciąży ) ale m się odechcialo... Brzuchol mnie dziś pobolewa coś... ale mały fika
Zdrowia.dziewczyny dla Was
Monia mój Ł nowi że lepiej playa. gry podobno tańsze i sama konsola o niebo lepsza... My nie mamy ale L mnie namawia bo on namietny gracz... Ale na razie dostanie samochód więc na jakiś czas prezentów dość dla najstarszego dziecka ;)

Monia my mamy Ps4 bo mój m lubi w wolnej chwili pograć , kupił w sumie całkiem niedawno bo z 3 tyg temu i jak przywiózł do domu to cieszył się jak dziecko bo od razu kupił sobie 2 gry w tym FIFE15 i jest mega zadowolony, bo mamy Ps3 i chcemy sprzedać , ja używam konsoli często bo przed ciążą ćwiczyłam z movem fitness i oglądałam tvn player a teraz już nie ćwiczę bo miałam dość hardkorowe ćwiczenia , wiec teraz tylko włączam żeby coś obejrzeć na tvn player.

a jak zapytałam teraz m co do cen miedzy konsolami to cytuje " jeden **** i on by nie kupił xboxsa, "

przy okazji wrócę linka może któraś z was szuka używanej ps3 chcemy za nia 800 zł Konsola Sony PlayStation 3 PS3, 2 Pady, Move, Gry (4690580140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry