reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Ewcia u nas juz sie zaczelo odkad poszedl do przedszkola. 4,5 roku dzieciaki i juz jakich to oni gier nie maja. A niestety nie chcesz zeby dziecko bylo gorsze to idziesz i kupujesz.

reklama
dzięki Mokito już lepiej i nawet apetyt mu wraca :-)

Monia ale swoją droga musimy przyznać że te nasze dzieciaki to sprytne są. Mój synio tablet czy smartfon to bez problemu obsługuje i nawet zdjęcia włączy czy apke do mycia zabkow. Szok - ja to z pewnością nie byłam aż taka sprytna :-)

Ewcia a ile synek ma?
Moj juz potrafi sciagac aplikacje rozne, nie mowiac o graniu na nich.

Boze jal ja nienawodze klockow lego. Wkurzaja mnie mega, a ten maly gnojek ciagle kaze mi z nim budowac.. grrrrr zaraz wyjde z siebie

Monia mały ma dopiero 2,5 i wszystko co dotykowe powoli zaczyna ogarniac. Ostatnio ustawił mi przekierowanie na babci numer tel jak nie odbieram :szok:
U nas jeszcze lego za małe no chyba że to duplo. Malz już kupił 5 zestawów cobi jak były na bp. A ja natchnieta promocja ciężarówkę biedronki :-) bo była na wyprzedaży.
Czasem mam wyrzuty że z mało czasu mu poświęcam bo niektóre układanki zapomniał i jakby się cofnął i to ewidentnie nasza wina :-(

Ewcia tez mamy ta ciezarowke, M mu zlozyl pojezdzil dwa dni i rozwalil...
Inne klocki ogarniam, ale lego mnie zlosci...
No to moj 2 lata starszy wiec Twoj syn w wieku mojego bedzie wymiatal na tych wszystkich urzadzeniach :)

Siedzimy i ogladamy smurfy na tvp abc. Juz mu sie nudzi... niech on juz wyzdrowieje bo ja zwariuje z nim w domu aaaaaaaaaa....

Hejo,
Ją tak słabo ogarniam rzeczywistość bo mały chory... Katar mu się leje po nogach dosłownie a tu jeszcze szukamy samochodu, męża do roboty robiłam i mu pomagała wycenę robić takich trudnych schodów... chciałam dziś się do mojej położonej przejechać (z poprzedniej ciąży ) ale m się odechcialo... Brzuchol mnie dziś pobolewa coś... ale mały fika
Zdrowia.dziewczyny dla Was
Monia mój Ł nowi że lepiej playa. gry podobno tańsze i sama konsola o niebo lepsza... My nie mamy ale L mnie namawia bo on namietny gracz... Ale na razie dostanie samochód więc na jakiś czas prezentów dość dla najstarszego dziecka ;)

Monia my mamy Ps4 bo mój m lubi w wolnej chwili pograć , kupił w sumie całkiem niedawno bo z 3 tyg temu i jak przywiózł do domu to cieszył się jak dziecko bo od razu kupił sobie 2 gry w tym FIFE15 i jest mega zadowolony, bo mamy Ps3 i chcemy sprzedać , ja używam konsoli często bo przed ciążą ćwiczyłam z movem fitness i oglądałam tvn player a teraz już nie ćwiczę bo miałam dość hardkorowe ćwiczenia , wiec teraz tylko włączam żeby coś obejrzeć na tvn player.

a jak zapytałam teraz m co do cen miedzy konsolami to cytuje " jeden **** i on by nie kupił xboxsa, "

przy okazji wrócę linka może któraś z was szuka używanej ps3 chcemy za nia 800 zł Konsola Sony PlayStation 3 PS3, 2 Pady, Move, Gry (4690580140) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry