reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Aniaj opłaca sie:tak: średnio w tej ofercie za same pampki masz niecałe 43 grosze za sztukę - normalnie cena 60 groszy to promocja. Oczywiście im większy rozmiar tym drożej. Bez promocji pampki potrafią złotówkę za sztuke kosztować. A tu jeszcze dada więc bierz w ciemno ;-)

Monia a może grota solna? Morze wiadomo daleko a te groty to nawet w małych miastach są. My się chyba po wszystkim do Wieliczki na jakiś turnus podziemny zapiszemy - może tatuś weźmie zaległy urlop to się wykaże :-D bo mnie chyba już do kopalni nie wpuszcza w tym stanie.

Ją już po wizycie - wrzuce zaraz w odpowiednim wątku.

reklama
Może Wam się przyda to info i ktoś jeszcze nie wie że w aplikacji allegro można odebrać kupon 20zl i przy zakupach za min 50zl + wysyłka z płatnością przez aplikacje w tel odejmują Wam te 20zl :-) ja już 2 razy wykorzystałam kupony a jutro znowu będą do odebrania

Monia fajnie że synek taki grzeczny mimo choroby:-) dzieci potrafią czasem pozytywnie zaskoczyć.
Ją się ostatnio zastanawiałam jak to jest z tym bezpieczeństwem jak się kupuje przez apke. Kupowałam raz i jakieś obawy miałam choć wszystko ok było. Kiedyś byłam z tymi technologiami IT obeznana ale teraz to nie ogarniam już ;-) Za szybko to się zmienia.

reklama
Do góry