reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

No masz! No to jak nie urok to sraczka jak to mój dziadek zwykł mówić... Biedny szkrab :-( antybiotyk go wyjalowi na pewno :-( a może oslonowe za słabe? Albo większą dawkę? Jak stosujesz tylko kefir czy jogurt to może być za słaby. Mój ma jakąś pokrzywke/wysypke od wczoraj po południu i cholera wie od czego bo doustnie tylko dwa syropki które już nie pierwszy raz ma :-S. Dziewczyny mam nadzieję że Was nie straszymy za bardzo naszymi historiami z dziećmi :-) takie uroki macierzyństwa ;-) a jedno "kocham cię mamo" wynagradza wszystko!

A jakoś się wyspalam na sofie przed tv i teraz wytracona z równowagi walczę z nawolywaniem z lodówki. Chyba coś zjem zaraz. Monia i idziemy spać bo jutro halloween to nam kostiumu nie będzie trzeba bo jak zombie będziemy!

reklama
monia bidulek z synia Twojego...tule was mocno :*

ewcia ja cały czas się zastanawiam kiedy przyjdzie taka noc że jak wrócę z siusiania to nie będę mogła zasnąć póki czegoś nie opierniczę :-D
mnie tam nie męczą żadne historie...prawda jest taka że można w nich wyczytać to co nas czeka za jakiś czas...przecież wszystkie dzieci chorują więc i naszych to nie minie..a słowa "kocham cię" z ust dzieciątka to musi być naprawdę bezcenne :tak:

made bądź dzielna na glukozie!! i relacjonuj nam tu na bieżąco jak znosisz działanie drinka ;-)

ja dziś jakoś kiepsko spałam, wierciłam się i kręciłam na siku wstawałam 2 razy i od 6 już z Mężem nie śpimy...mamy dziś w planach odwiedzić naszego Aniołka na cmentarzu - bo jutro nie damy rady, a przy okazji odbierzemy nasze zamówienie dla Jasia z allegro. Pogoda dziś protestuje więc i jakoś energii mniej...

dobrego dnia Dziewczynki!! I zdrówka dla dzieciaczków!

Hej dziewczyny. Ja juz od 15 minut na nogach. Popijam kawke. O 8 dzwonie do pediatry. Pawel ciagle stan podgoraczkowy.. ale jeszcze spi.

Angel moj synek bardzo czesto mi to mowi. Czasami sam z siebie, czesto to wykorzystuje jak jestem zla i krzycze, to spojrzy swoimi oczkami kota ze shreka i "mamus kocham cie". No nie dasz rady, zlosc odchodzi. Ostatnio slysze od niego "mama kocham cie najbardziej na kosmosie, ciebie i dzidzie" :))))

Monia, zdrówka dla synka. Biedactwo co sie nameczy :(

Pierwsza godzina za mna, wyladowalam na lezance u lekarza bo cisnienie spadlo mi do 50/30, a ja prawie zwymiotowalam. Udalo sie pokonac kryzys i teraz w miare spokojnie czekam na kolejne pobranie :) jeszcze dziś będą wyniki, także super

reklama
Made mnie przestało być niedobrze po godzinie od zjedzenia więc w sumie 3godziny meczenia..:(
Oby Tobie przeszło szybciej[emoji1] [emoji779]

Dziś K. z tatą kładą panele w pokoju w razie gdybyśmy w najbliższym czasie nie sprzedali mieszkania to musimy do porodu tu pomieszkać.. No i trochę po porodzie również, więc robimy lekkie odnowienie mieszkania [emoji12]

Monika zdrówka dla młodego [emoji274]

Angel [*]od nas dla Zuzi

Do góry