reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

No masz! No to jak nie urok to sraczka jak to mój dziadek zwykł mówić... Biedny szkrab :-( antybiotyk go wyjalowi na pewno :-( a może oslonowe za słabe? Albo większą dawkę? Jak stosujesz tylko kefir czy jogurt to może być za słaby. Mój ma jakąś pokrzywke/wysypke od wczoraj po południu i cholera wie od czego bo doustnie tylko dwa syropki które już nie pierwszy raz ma :-S. Dziewczyny mam nadzieję że Was nie straszymy za bardzo naszymi historiami z dziećmi :-) takie uroki macierzyństwa ;-) a jedno "kocham cię mamo" wynagradza wszystko!

A jakoś się wyspalam na sofie przed tv i teraz wytracona z równowagi walczę z nawolywaniem z lodówki. Chyba coś zjem zaraz. Monia i idziemy spać bo jutro halloween to nam kostiumu nie będzie trzeba bo jak zombie będziemy!

reklama
monia bidulek z synia Twojego...tule was mocno :*

ewcia ja cały czas się zastanawiam kiedy przyjdzie taka noc że jak wrócę z siusiania to nie będę mogła zasnąć póki czegoś nie opierniczę :-D
mnie tam nie męczą żadne historie...prawda jest taka że można w nich wyczytać to co nas czeka za jakiś czas...przecież wszystkie dzieci chorują więc i naszych to nie minie..a słowa "kocham cię" z ust dzieciątka to musi być naprawdę bezcenne :tak:

made bądź dzielna na glukozie!! i relacjonuj nam tu na bieżąco jak znosisz działanie drinka ;-)

ja dziś jakoś kiepsko spałam, wierciłam się i kręciłam na siku wstawałam 2 razy i od 6 już z Mężem nie śpimy...mamy dziś w planach odwiedzić naszego Aniołka na cmentarzu - bo jutro nie damy rady, a przy okazji odbierzemy nasze zamówienie dla Jasia z allegro. Pogoda dziś protestuje więc i jakoś energii mniej...

dobrego dnia Dziewczynki!! I zdrówka dla dzieciaczków!

Hej dziewczyny. Ja juz od 15 minut na nogach. Popijam kawke. O 8 dzwonie do pediatry. Pawel ciagle stan podgoraczkowy.. ale jeszcze spi.

Angel moj synek bardzo czesto mi to mowi. Czasami sam z siebie, czesto to wykorzystuje jak jestem zla i krzycze, to spojrzy swoimi oczkami kota ze shreka i "mamus kocham cie". No nie dasz rady, zlosc odchodzi. Ostatnio slysze od niego "mama kocham cie najbardziej na kosmosie, ciebie i dzidzie" :))))

Monia, zdrówka dla synka. Biedactwo co sie nameczy :(

Pierwsza godzina za mna, wyladowalam na lezance u lekarza bo cisnienie spadlo mi do 50/30, a ja prawie zwymiotowalam. Udalo sie pokonac kryzys i teraz w miare spokojnie czekam na kolejne pobranie :) jeszcze dziś będą wyniki, także super

reklama
Made mnie przestało być niedobrze po godzinie od zjedzenia więc w sumie 3godziny meczenia..:(
Oby Tobie przeszło szybciej[emoji1] [emoji779]

Dziś K. z tatą kładą panele w pokoju w razie gdybyśmy w najbliższym czasie nie sprzedali mieszkania to musimy do porodu tu pomieszkać.. No i trochę po porodzie również, więc robimy lekkie odnowienie mieszkania [emoji12]

Monika zdrówka dla młodego [emoji274]

Angel [*]od nas dla Zuzi

Do góry