reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Kurczę nie mogę się obudzić , zrobiłam sobie kawę ale brakło mi mleka a nie chce mi się wyskakiwać z piżamki i iść do sklepu .

Wczoraj sobie i dziecku dostarczyłam górę wapnia , cały dzień miałam jakiś mleczny , na śniadanie płatki z mlekiem, na obiad naleśniki z serem a na kolacje serek monte. :) Ale dziś robię na obiad mielone z ziemniakami z koperkiem i ogórkiem kiszonym :)

reklama
dzien dobry,

Ladyli for Ju szklanka ,mleka.jpg

alez dzis paskudnie :-) i weny mi brakuje....cos bym sobie kupiła...

zastanawiałam sie nad panczo, ale..... czy w tym bym nie wygładała jak kanapa....Ponczo z działu Kobiety - kolor: czarny – niskie ceny w sklepie C&A on-line! .....

ech.. tyle dylematów na mojej małej głowie....:-D:-D

ide kawe robic

buziaki

Załączniki

• szklanka ,mleka.jpg
    szklanka ,mleka.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 36
Witajcie dziewczęta w ten mokry czwartek:)
życzę dużo energii, werwy Ladyli nabiału, a co do poncza Dragonello to mnie się podoba (może mniej wzorzyste bym wybrała, ale o gustach się nie dyskutuje), a jak kanapy to za chwilę wszystkie będziemy wyglądać, więc trzeba się skupić na wygodzie, zakupy to jest dobra myśl:tak:
Osłom też się coś od życia należy i tak mają ciężko ze swoim uporem i proszę nie podglądać, a będzie ok;-)koshka dzięki za wsparcie dla zwierzaków:)

Hej. A u nas ladnie , tzn zimno i wieje ale nie pada. Musze wyciagnac z piwnicy jakies grubsze buty, bo w moich mokasynkach juz mi chlodno tym bardziej ze chodze bez skarpet.
Kolezanka w 8m ciazy ciagnie mnie do hurtowni art dzieciecych, ale kurde obiecalam sobie ze narazie nic nie bede kupowac, bo wydalismy ostatnio 11 tys na samochod ehhhh... a wez sie tu opanuj...
Poza tym co jak mojej corce urosna jajka?

Cześć,
U mnie ładnie, od czasu do.czasu słońce się pokaże ale nie pada mimo tego że miało padać.

Drago ponczo super :-D

Ladyli obiadzik smakowity, oj tak!

Co do zwierzaków w zoo to sama widziałam brzydko zabawiające się slonie, szczególnie ze samiec biegał z dyndajacym... Ehhhh

Witam nowe mamusie :)

nadrobilam Was troszke mnie nie bylo przez przeprowdzkowe remonty I porzadki

Kikarika Anika gratuluje coreczek !!!!

ja jutro lece na wizyte musze tez sie dowiedziec nie popuszcze :)))

pozdrawiam mamuski :laugh2:

Dzień dobry!

Chwilkę mnie nie było to nadganiam - wracając na chwilę do słodyczy - jak byliśmy z moim mężem sami też oczywiście wiele ich nie było ale jak się pojawiła Julka zaczeliśmy być obsypywani z każdej strony żelkami, cukierkami, czekoladkami itp. ( nie ważne że dziecko miało np. pół roku i wiadomo, że tego jej nie damy :tak: i tak wszystko w spadku szło dla nas:-D
Potem doszły paczki świąteczne z pracy - tez nie wiele z tego jest takie co to Julka zje więc się kumuluje, do tego my zawsze coś kupujemy gdyby ewentualnie ktoś nas niespodziewanie odwiedził itd.
Dlatego asortyment słodyczy mimo iż naprawdę sobie nie żałujemy to ubogi nie jest. :tak:

ani84 - no to ja podobnie z kalendarzy 2.02, mój gin mi w książeczce wpisał 3.02 ( bo zawsze sobie dodaje jeden dzień bo to mu się bardziej sprawdza:-D) a z USG 30 styczeń :tak:

Co do pogody to u mnie wczoraj i dziś póki co ładnie ale jak wieczorem wczoraj wyszliśmy ok 17.30 z Julką na spacer to tak nas przemroziło , że jak wróciliśmy to każde po szklance mleka lub kakao wypiło:-D

Moja córka dała m wyzwanie tak by mama się nie nudziła i mam udziergać sweterek dla jej maskotki (lewka) co by mu w zimne dni zimo nie było.
Włóczki jakieś mam więc pewnie dziś zrobię obiad na 3 dni a od jutra będę szydełkować :-D

Dragonella - poncho też mam w planie zaraz po sweterku dla lewka:-D tylko muszę większe szydełko kupić :tak:

ZOO - mi to się nawet komentować tego nie chce :-D

reklama
Aisha, Mokito i jak samopoczucie dzisiaj?

U nas miało niby lać i straszyło, straszyło, ale się nie zebrało.

Tak dreczycie tymi czekoladami i nutellami, a tu zgaga pali i pali od wszystkiego, więc czekolady to dziennie jedną kosteczke albo kremowke w okolicach obiadu, bo potem to spać się nie da.
Dziś wymieklam i zrobiłam deserek z malinami, jak moi poszli na spacer, już się nie mogę doczekać jak wyszedł :-)

Do góry