reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Slodka masz coreczke Anianka, powodzenia w szydelkowaniu.
Dziekuje Zyrafka, czuje sie super, tylko zmeczona troche bo od 6 na nogach a moja Kinia cos nie ma najlepszego humoru...

reklama
Dzięki zyrafka - już trochę lepiej. Noga boli, ale jest mniej opuchnięta i przynajmniej sama mogę pokuśtykać do łazienki. Oby do niedzieli przeszło!

Hej. Kupilam pokrowiec na przewijak, rajstopki dla Kunegundy i dla synka apaszke pod szyje. Jednak potem wstapilam do h&m i kupilam synkowi dwie koszulki na dl rekaw po 10 zl i dla nienarodzonej legginsy na rozm 80 heheheh

Podczytalam Was, ale nie mam humoru na pisanie.
Zycze milego wieczoru i zabieram sie za wieczorne obowiazki. Pa :)

Mokito dzięki - tak córę mam niesamowitą ale potrafi też tak przygadać, że w pięty idzie:-D

Zyrafka6 - u mnie dziś też był deserek zrobiłyśmy z młodą pucharki z galaretką, kiwi, bananami, bitą śmietaną i posypką :-D ( taki deserek jaki robiłam z babcią jak byłam w jej wieku).

A mój mąż dziś wpadł do domu z kwiatami dla mnie i dla młodej oczywiście i z zakupami, że on dziś robi kolację ( hamburgery:szok::szok::szok:)
I jeszcze ich nie zaczął... także w ten piątek chyba nie będe wchodzić na wagę :-D:-D:-D

Miłego wieczoru dziewczynki i zdrówka dla tych chorujących:-(!!!!

Cieszę się dziewczyny, że już lepiej :-)

Anianka, mniam mniam, jak to mówi moja Mała :-D A ile Twoja córka ma lat?

Mokito, moja też dziś bez humoru. Tylko nie i nie. Spać też nie poszła i była nie do zniesienia.

Kosha, super, że osiołkom się udało ;-) tylko teraz mogą chcieć odrabiać zaległości ;-)

reklama
Do góry