reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

stokrotka super, gratuluje mocno mocno :-D

łojeja, Wy o takich słodkościach piszecie, że aż mam ochotę rzucić się na paczkę ciastek, mimo że obiecałam sobie, że dzisiaj się wstrzymam i tak miałam dzień obżerania się niezdrowymi smakołykami, a to chipsy a to twistery z kfc, aż wstyd się przyznawać :-D

reklama
stokrotka gratulacje :)
koshka dziś opowiadałam małżowi o tych osiołkach i skomentował, że każdemu "trochę" seksu się należy:tak:fajnie, że się udało
made ja też nie pogardzam od czasu do czasu KFC, pełne zrozumienie hahaha
wszystkim z kiepskim humorem życzę udanej nocy i wstania prawą nogą, na pewno będzie lepiej;-)

Hej dziewczyny. Dawno mnie nie bylo tutaj. Troszke nadrobilam zaleglosci w czytaniu:-)
Gratuluje wszystkim ktore znaja juz plec:-) Ja tez sie pochwale prawdoopodpbnie coreczka. Ciesze sie ale z jednej strony to chyba wolalabym synka, hehe:-)
Odnosnie cesarki to ja swoja wdppminam tragicznie. Istny koszmar doslownie. Gdyby nie morfina to nie wiem czy bym dala rade wstac sie umyc. W 2 i 3 dobie goraczki prawie 40 stopniowe. A pozniej ropiejaca rana po zdjeciu szwu i chodzenie ze saczkami przez 2tyg.
Tak ze teraz sie okropnie boje cc gdybym mogla to chyba chcialabym rodzin naturalnie.
Pozdrawiam i zycze milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Kasia, dzieki za pocieszenie :D normalnie takich wyrzutow bym nie miała, ale ze względu na dzidzie dwa razy się wolę zastanowić zanim coś zjem, a tu wczoraj taki napad. Mama mnie straszy, ze jak bede tak sie odżywiać to urodze 5 kilowe dziecko, to tak nie dziala, prawda?:D

Anulfka, milo Cie znowu widziec, gratulacje córeczki! Jak się maluchy chowaja?

Hej :)Z tymi osłami to parodia, ale cóż taki kraj. Słyszałam, że większe dzieci się rodzą po witaminach, ale ile w tym prawdy, to nie wiem. Ja jem to na co mam ochotę i nie mam wyrzutów, potrzebuję, to dlaczego nie? A propos słodkości, przed ciążą więcej jadła, teraz nie mam ochoty. Chyba nawet kawałka czekolady nie zjadłam w ciąży, za to parę batoników owszem. Bardziej mnie jakoś do chipsów ciągnie i do owoców. No to, aby do 19:00 w tej pracy.

Napoleon i Antonina - to brzmi dumnie :-)

Wczoraj wyladowalam w lozku juz o 20 i sie nareszcie wyspalam, od razu lepsze samopoczucie! A teraz znow malujemy - moja corka od jakiegos tygodnia ma faze na kredki i farbki. Ale najbardziej wciagnal ja body painting hahaha tego nie idzie domyc! Milego dnia i gratuluje rozpoznania synka i coreczki.

wczoraj mój M też mi zalazł za skórę , poprosił mnie żebym była kierowcą bo wypił kilka piw wieczorem i bał się rano jechać samochodem wiec pojechaliśmy do hurtowni po towar i mój M chyba wstał lewą nogą bo zawsze mówił ze jestem dobrym kierowcą a wczoraj coś mu odbiło i marudził ze za szybko , ze dojeżdżam do innych itp. a że moje hormony buzowały jak nie wiem to się popłakałam i jemu się bardzo głupio zrobiło od razu przeprosił , żebym nie płakała przecież on nie chciał itp. ale co nie zmienia faktu ze ciśnienie mi podniósł grubo i az mnie brzuch rozbolał potem to i do siebie miałam pretensje ze nie potrzebnie tak się wkurzyłam bo szkoda tej niuni bo odczuwa mój wkurw, to jak M powiedziałam ze mnie brzuch boli przez niego to widziałam ze mu się strasznie przykro zrobiło i powiedział ze gdyby następnym razem coś mu odbiło to od razu mam go lać po buzi :p

reklama
Witam mamy w deszczowy dzień:-)
anulfka jak bąbelki? gratki dziewuszki, pewno do końca nigdy nie wiadomo z płcią:tak:
co do dużych dzieci, to mam siostry bliźniaczki, jedna jest wysoka i rodziła dwoje dzieci do 3 kg, a druga jest filigranowa i ur córkę ponad 4 kg, a mój ojciec z kolei ur się z wagą ponad 5 kg (babia też była filigranową kobietą) i pamiętam, że babcia zawsze mówiła, że jadła bardzo dużo owoców, może coś w tym jest?

Do góry