Koshka ja też jeszcze nic nie czuję. :-(
Ale jeszcze się tym nie martwię. W pierwszej ciąży ruchy czułam dopiero w 20 tyg.
Ale jeszcze się tym nie martwię. W pierwszej ciąży ruchy czułam dopiero w 20 tyg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh a ja sie martwie.. jakos ostatnio moj len nie chce sie ruszac.. albo nie czuje.. zaczynam sie martwic..
Niestety nie mieszkam w Polsce i tu takich zwolnien nie daja mimo ze pracuje fizycznie (sprzatanie). Musialabym miec ciaze zagrozona zeby dostac L4 tutaj, lekko nie jest ale jakos dam rade
jeżeli się martwisz podejdź do położnej niech posłucha tętna
jak mieszkałam w Szkocji to pracowała ze mną jedna laska w hotelu była pokojówką i zasuwała z tym trolleyem skubana z brzuchem, nie wiem ja bym nie dała rady
dziś nabyłam piżamkę ciążową i mega wielkie majciochy