reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Mujer to ja wczoraj byłam w panice brzuch mi stwardnial jak kamień i te uczucie ciazenia i klucia w pochwie ale na szczęście lekarz wszystko sprawdził powiedział co mam robić i jestem spokojniejsza :)

reklama
ja też nie wyobrażałam sobie porodu bez zzo bo mam mega niski próg bólu... urodziłam bez znieczulenia w 25 min bo nie zdążyli mi podać a juz było po:-D
tym razem też jak w pierwszej ciąży będę miała wszystkie papiery od anestezjologa do znieczulenia a czy będzie znieczulenie to si okaże... wolałabym taki ekspresowy poród jak pierwszy niż zzo :tak:;-)

Witajcie:)

Współczuje dziewczyny tych przykrych sytuacji, oby się więcej nie powtórzyły. Ja przestałam odwiedzać swoją szwagierkę bo ona to się dopiero mądrzy, wszystko wie najlepiej, tak mnie tym irytuje...
Dzisiaj obudziłam się o 4, musiałam zjeść śniadanie bo tak mi mały głód dokuczał, że spać nie mogłam:-) zaraz lecę odebrać wyniki badań, a tak mi się nie chce ruszyć...

Życzę spokojnego dnia, bez stresu i bólu;-)

Ja 4 lata temu mialam zzo i bardzo sobie chwale. Chcialabym ponownie. W szpitalu, w ktorym chcialabym rodzic daja bez problemu.
A dlaczego Wy macie miec problem.. wybierzcie inny szpital moze ?

Ja 4 lata temu mialam zzo i bardzo sobie chwale. Chcialabym ponownie. W szpitalu, w ktorym chcialabym rodzic daja bez problemu.
A dlaczego Wy macie miec problem.. wybierzcie inny szpital moze ?

W Lublinie w większości szpitali (jeśli nie we wszystkich) po prostu odmawiają takiego znieczulenia, ponieważ anestezjolodzy nie maja na to czasu. Jest jeden szpital koło Lublina, gdzie w WYJĄTKOWYCH przypadkach dają znieczulenie, ale nie wiem czy nie zabraknie tam dla mnie miejsca:zawstydzona/y:

kurcze ja nie wyobrazam sobie rodzic bez znieczulenia, na szczescie tu gdzie mieszkam daja znieczulenie bez laski, kobieta sama decyduje czy chce ze znieczuleniem czy bez , nie wiedzialam ze w Polsce taki z tym problem..:no:

zaczynam sie cieszyc ze nie bede rodzic w Polsce

Ostatnia edycja:
reklama
Inflancka. Jest po generalnym remoncie. Ja rodzilam na wspolnej sali obok dwoch czy trzech rodzacych oddzielona zaslonami :)
Teraz jest 8 pojedynczych sal. Ze znieczuleniem nie bylo problemow.

Do góry