reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Ja już dawno się smaruję z 1,5mies bo mi się piersi powiększyły szybko z 65D do 65G hehe używałam resztkę bio oil a teraz zwykłą oliwkę z rossmana ;)

Dziewczyny chill out.. wiem, takie gadki wkurzaja.. ale zacznijcie sie przyzwyczajac.. tak jak ktoras wspomniala.. po porodzie sie zacznie.. porownywanie do innych dzieci i przemadrzalstwo ;)

Ktoras chce rodzic z zzo?

Ja póki co nie wyobrażam sobie porodu bez zzo, ponieważ mam bardzo niski próg bólu:no: Ale obawiam się, że nie będzie to takie proste i bez znajomości w jakimś szpitalu nie mam co na nie liczyć :-(

Wiem że się zacznie ale na ich nieszczęście już nie będę musiała uważać na to czy jestem zdenerwowana wtedy zacznę. Takim babom szczekac akurat wyzyje się za ciążę he he he nie popuszcze

vanilijka jakby to na mnie trafiło, to chyba bym tą baba potelepała :angry: nie znoszę takiego czegoś!! Jeśli potrzebujesz pomocy (a potrzebowałaś jej) to nie ma prawa ci mówić dlaczego tak późno, czemu nie rano, z sąsiadem czy kurde pieron wie jeszcze z kim!! Nic jej do tego!! I takim ludziom trzeba zamykać jadaczki właśnie w taki sposób jak to zrobiłaś. Bardzo dobrze jej powiedziałaś.

agatka
no tak komentarz typu, ja jak byłam w ciąży to byłam tylko raz u lekarza i jechałam prosto na poród należałoby skomentować tylko jednym zdaniem, żeby się cieszyła, że tak miała, że nie straciła dziecka nigdy, że nie wie co to poronienie i ból po nim, że nie musiała walczyć o swoje dziecko będąc w ciąży bo była zagrożona...czasami mam wrażenie że ludzie w ogóle nie myślą :baffled:

Angelstw też nie lubie takich ludzi i takiego zachowania widocznie los jeszcze dość ich nie doświadczył... ale zawsze jest tak że każdemu potrafi nogę podwadzic... więc i na takich ludzi przyjdzie czas. Reguła typu co komu wyrządzisz to do ciebie podwójnie wraca a szczególnie te złe się sprawdza i ja w to wierzę mimo że nie życzę nikomu źle. Gdyby ona u mnie w firmie pracowała to po takim czymś od razu bym ja wywaliła to nie komuna teraz inaczej ludzi się traktuje względem moralnych standardow. Dziewczyny dziś spać nie mogłam obudziłam się o 4 rano. Dziewczyny jakie jecie ryby? Ja się naczytałam jak to trzeba je jeść w ciąży a z drugiej strony że mają niebezpieczna rtec i jak je przyzadzacie?

Ostatnia edycja:
reklama
Też się już łapię na gadkach, za moich czasów haha zwłaszcza jeśli chodzi i kompa, podwórko.

Brzuch przestał boleć, a już miałam stracha.

Co do zzo to u nas nie ma z tym problemu, ale chciałabym naturalnie.

Do góry