Dragonella
Fanka BB :)
Mokito podesle panem kurierem w pazdzierniku jak dobre wyjda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny podziwiam cierpliwosc ja juz nie moge sie doczekac kiedy poznam płeć, nie wytrzymałabym do porodu U mnie tez zdarza sie zoltawy sluz, to chyba normalne, a ogolnie dolegliwosci mam niewielkie, troche mdlosci i bol brzucha na poczatku, i nie dalam rady jesc, a teraz odeszlo i co chwila cos podjadam, poki co ciazy nie widac waga stoi w miejscu. U mnie niestety jest problem z grzybem w mieszkaniu i to mnie strasznie meczy i spedza sen z powiek martwie sie ze moze zaszkodzic...
Cześć dziewczyny Długo mnie nie było bo od dwóch tygodni mieszkam na "walizkach" u mnie w domu remont więc musiałam się wyprowadzić. Od 8 czytam co mnie ominęło.
Pozdrawiam wszystkie MAMUSIE które tak ciężko przechodzą ten wyjątkowy czas trzymam za was kciuki.
Pozdrawiam też nasze nowe MAMY.
Ja prócz braku apetytu i ciągłego zamartwiania się czy wszystko jest ok nie mam żadnych objawów ciąży. Na ostatnim USG byłam w czwartek strasznie się denerwowałam a spokój poczułam dopiero gdy Ktosiek do nas pomachał. Zaraz po wyjściu od gina znów zaczęłam się stresować, Ktosiek był trochę mniejszy niż powinien być, tłumaczę to sobie tym że i ja i mój mąż jesteśmy drobni a poza tym każde dziecko jest inne nie??? . 07.08 mam pierwsze padania genetyczne.
Do tej pory lekarz kazał mi brać tylko kwas foliowy jak go zapytałam o witaminy to doradził mi Femibion ale już 2 bo to powoli koniec 1 trymestru.
Madziasek właśnie podsunełaś mi pomysł na obiad :-) ja już kompletnie nie wiem co jeść bo nic mi nie smakuje:-( kapuśniaka jeszcze nie było :-)