reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

LADYLI super wiadomość!! Dobrze że z maluszkiem wszystko w porządku:tak:, ale jak sama widzisz lepiej dmuchać na zimne i skonsultowac z lekarzem takie akcje...

reklama
monikamarcina odpoczywajcie i bawcie się dobrze ;-) u mnie ten rok zapowiada się bez wyjazdowo nad czym ubolewam..:baffled:no ale cóż takie życie...a może jeszcze nam się uda końcem sierpnia nad morze chociaż na weekend wyskoczyć..kto wie ;-)

angelstw i vanilijka dołacze do Was, ja również w tym roku nigdzie się nie wybieram :) na razie tak się źle czuje, że już nawet przestałam myśleć o wakacjach... Dziś już czuje, że będzie ciężki dzień, te upały mnie dodatkowo dobijają :/

Miłego dnia ;-)

Anika :) :) witaj w klubie :) dziś mój mąż ma mi kupić jakieś luźniejsze ubrania do domu bo w tych moich to się już z brzuchem nie mieszcze :) z cienkiego materiału i aby nie uciskały brzucha ciekawa jestem co mi znajdzie :)

Anikaaaa ja miała kryzysowy dzień w niedzielę...do tego jest w podróży :baffled: myślałam że nie dojadę do domu tak ciężko i źle mi było...u mnie na szczęście upały ustąpiły, dziś jest już czym pooddychać, więc i ja czuję się lepiej..
ale powiem wam że u mnie mdłości chyba odchodzą w zapomnienie :tak: ostatni raz wymiotowałam chyba 1,5 tygodnia temu, a mdli mnie już nie co drugi dzień ale tak ze 2 razy w tygodniu ;-)
vanilijka ja najchętniej chodzę po domu w luźnych koszulkach i majciochach samych :-D a na wyjście to ubierałabym tylko sukienki, bo nie obciskają albo legginsy z pasem na brzuszek :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki :)
niestety nie ogarniama czytania wszystkich postów, bo mój mały dzieć nie daje mi spokoju. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciaży to siedziałam na bb godzinami a teraz....ehhh no ale cóż tak to jest. u mnie następne usg z badaniami przezierności 14.08

Do góry