reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Ladyli kochana dobrze ze poszlas do gin przynajmniej wiesz że jest wszystko ok i się nie masz co martwić
monikamarcina
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, pozdrawiam Was z urlopu na mazurach )))
monikamarcina odpoczywajcie i bawcie się dobrze ;-) u mnie ten rok zapowiada się bez wyjazdowo nad czym ubolewam..no ale cóż takie życie...a może jeszcze nam się uda końcem sierpnia nad morze chociaż na weekend wyskoczyć..kto wie ;-)
vanilijka
Angelstw nie jesteś sama ja też nigdzie nie wyjeżdżam jakoś przeżyjemy
Anikaaaa
Fanka BB :)
angelstw i vanilijka dołacze do Was, ja również w tym roku nigdzie się nie wybieram na razie tak się źle czuje, że już nawet przestałam myśleć o wakacjach... Dziś już czuje, że będzie ciężki dzień, te upały mnie dodatkowo dobijają :/
Miłego dnia ;-)
Miłego dnia ;-)
vanilijka
Anika witaj w klubie dziś mój mąż ma mi kupić jakieś luźniejsze ubrania do domu bo w tych moich to się już z brzuchem nie mieszcze z cienkiego materiału i aby nie uciskały brzucha ciekawa jestem co mi znajdzie
Anikaaaa ja miała kryzysowy dzień w niedzielę...do tego jest w podróży myślałam że nie dojadę do domu tak ciężko i źle mi było...u mnie na szczęście upały ustąpiły, dziś jest już czym pooddychać, więc i ja czuję się lepiej..
ale powiem wam że u mnie mdłości chyba odchodzą w zapomnienie ostatni raz wymiotowałam chyba 1,5 tygodnia temu, a mdli mnie już nie co drugi dzień ale tak ze 2 razy w tygodniu ;-)
vanilijka ja najchętniej chodzę po domu w luźnych koszulkach i majciochach samych a na wyjście to ubierałabym tylko sukienki, bo nie obciskają albo legginsy z pasem na brzuszek
ale powiem wam że u mnie mdłości chyba odchodzą w zapomnienie ostatni raz wymiotowałam chyba 1,5 tygodnia temu, a mdli mnie już nie co drugi dzień ale tak ze 2 razy w tygodniu ;-)
vanilijka ja najchętniej chodzę po domu w luźnych koszulkach i majciochach samych a na wyjście to ubierałabym tylko sukienki, bo nie obciskają albo legginsy z pasem na brzuszek
Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobitki
niestety nie ogarniama czytania wszystkich postów, bo mój mały dzieć nie daje mi spokoju. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciaży to siedziałam na bb godzinami a teraz....ehhh no ale cóż tak to jest. u mnie następne usg z badaniami przezierności 14.08
niestety nie ogarniama czytania wszystkich postów, bo mój mały dzieć nie daje mi spokoju. Pamiętam jak byłam w pierwszej ciaży to siedziałam na bb godzinami a teraz....ehhh no ale cóż tak to jest. u mnie następne usg z badaniami przezierności 14.08