reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Mujer, cieszę się, że wszystko się wyjaśniło :)

Brzuch u mnie jest jak narazie malutki, obcy nie zauważą ciąży. Owłosienie jakie jest, takie było. Mdłości powoli odchodzą, choć czasami jeszcze są. Upały są straszne.. Mogłabym wiecznie jest owoce i słodycze ;D z TŻ wybraliśmy już nawet imiona :) Choć i tak pewnie będzie dziewczynka ;D

reklama
Tak sie najadlam, ze chyba nie wstane! Maz zaserwowal faszerowane papryki, a ciasto marchewkowo-orzechowe na poprawe humoru juz w piekarniku :) teraz sie przyjrzalam brzuchowi i faktycznie-pelno krotkich, ciemnych wloskow, wczesniej nie zwrocilam uwagi. Brzuszek mam rozmiarow mikro, od miesiaca waga stoi, wciaz jakies 4 kilo na minusie. Co do mdlosci, to zauwazam poprawe-w sumie pojawiaja sie tylko jak dluzej nic nie zjem.
A jeszcze co do tego chinskiego horoskopu, to z moja corcia sie zgadza. Ale teraz to wypada tak na przelomie 2 miesiecy (chinskich), wiec nie wiadomo, z lekka przewaga chlopca. Ale ciezko to okreslic jak sie nie wie kiedy dokladnie byla owulacja... w sumie wiecej chyba wnosi to, kiedy byl stosunek-w naszym przypadku przed owulacja, wiec przemawia to za dziewczynka. Mamy teraz w 16 tyg wizyte i gin powiedzial, ze raczej jeszcze nie bedzie widac plci, ze tak w 17-18 tyg Monza ja juz z duza pewnoscia okreslic.

No u mnie te wlosy sa okropne.. nie dosc ze dlugie to czarne.. no i najlepsze ze sa w dol od pepka..w linii.. ehhh.. jak ja pokaze brzuch na usg?

Witam lutóweczki :)
Obserwuję forum od jakiegoś czasu i postanowiłam do was dołączyć :) Wczoraj wkroczyłam w 13 tc i mam juz dwóch rozrabiaków w wieku 7 i 11 lat.

Iceka witaj ... rozgość się !!!

Mujer jejuniu przegapiłam Twój post ...jakim cudem??? !!! Kochana ale się cieszę ... wiedziałam że będzie dobrze , że to jakaś koszmarna pomyłka !!! Uffffffff

Monikamarcina
jak od pępka w dół to normalne ... może zabarwić się nawet skóra tworząc linea nigra - kreskę ciemną od pępka w dół !!!
A ja kłaczki mam na całości ... małpieję ???

reklama
Mi też więcej włosów urosło, ale teraz bardziej martwię się bo byłam dziś u gin z bólem brzucha okazało się że pękła mi torbiel na jajniku :( nie daje mi to teraz spokoju

Do góry