reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Vanilijka 3maj sie. Wiem ze latwo powiedziec...ale pozytywne myslenie czyni cuda. Dzidzia jest bezpieczna i napewno latwo sie nie da wyrzucic z takiego milego domku. BEDZIE DOBRZE !

reklama
Może załóż swój temat tu na forum, a nuż ktoś miał podobny problem. Może Cię to uspokoi.

Trzymam za Was kciuki :*

Wiem, że nie ma co mówić, nie stresuj się, bo to nic nie da, wiem po sobie i ostatnich przeżyciach. Każdy pocieszał, a i tak strach był.
Ale wiem, że będzie dobrze. Wszystkie urodzimy w lutym, zdrowe dzieciątka :)

miałam w pierwszej ciąży posterisan i muszę powiedzieć że nawet pomógł... na razie problem nie powrócił:tak:

Maagsiaa mnie też zaczął męczyć ten problem :-( Ja na razie zmieniłam dietę i dodatkowo zajadam dużo śliwek, ale jeśli to nie pomoże to czytałam, że dziewczyny stosowały czopki glicerynowe albo maści. ;-)

Pojadę do apteki, może mi coś poradzą :)
Leżę z Milą w łóżku i odpoczywamy (już z samego rana haha) :p Te uśmiechy Małej to istny cud świata! Aż na serduszku cieplej ;)
Byłam wczoraj odwiedzić ciotkę i półtoramiesięcznego Misiałka, biedny ma non stop kolki, trzymałam Go,ale zaraz oddałam, bo mi samej chciało się płakać :( i tak w dzień i w nocy, wszystkue leki wypróbowane i nic :O jedyne wyjście jechać do Czech po LEFAX, gdyż u Nas nie ma tych kropelek a ponoć bardzo skuteczne :) Więc w sobotę wybieramy się do Naszych czeskich sąsiadów, pół h drogi :D
Aa! Mia£am Wam powiedzieć co mi się dziś śniło, otóż śniło mi się, że byłam u gina nieogolona, jaaaaki wstyd mnie prześladował w tym śnie po tym jak kazał mi się rozebrać do badania hahaha

Jak się dziś czujecie? :*

Dzień dobry :) dzisiaj nie najlepiej, jakoś czuje się zmęczona chyba przez te upały:/ jest mi słabo i ciężko, do tego czuje jakieś kłucie tylko nie wiem gdzie dokładnie, czy to w przewodzie moczowym czy gdzie:/już się zaczełam tym stresować:-(

reklama
Hejo ;-)
no upały dają się we znaki...

Anikaaaa jakby to od pęcherza to ja biorę Urosept drażetki, bo miałam jakieś bakterie w moczu i mi doktorka zaleciła, choć żadnych dolegliwości nie miałam. W razie "W" gdybyś potrzebowała to lekarze w ciąży go przepisują, jest bez recepty. A może pomóc.
ja mam się całkiem dobrze :tak: wczoraj delikatnie mnie przymuliło na wieczór bo ugryzłam od Męża hamburgera jakoś mi ten sos chyba nie siadł :-p poza tym jest ok :tak:
piekę dziś ciacho z jagodami, bo chodzi za mną już od 3 dni, już nie mogę wytrzymać :-D

dobrego dnia!! :tak:

Do góry