monikamarcina
Fanka BB :)
Mnie tez cos kluje dzisiaj, tylko w lewym boku.. ale moze przejdzie.
Mnie tez ten ukrop zlosci..
Mnie tez ten ukrop zlosci..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojadę do apteki, może mi coś poradzą
Leżę z Milą w łóżku i odpoczywamy (już z samego rana haha) Te uśmiechy Małej to istny cud świata! Aż na serduszku cieplej
Byłam wczoraj odwiedzić ciotkę i półtoramiesięcznego Misiałka, biedny ma non stop kolki, trzymałam Go,ale zaraz oddałam, bo mi samej chciało się płakać i tak w dzień i w nocy, wszystkue leki wypróbowane i nic :O jedyne wyjście jechać do Czech po LEFAX, gdyż u Nas nie ma tych kropelek a ponoć bardzo skuteczne Więc w sobotę wybieramy się do Naszych czeskich sąsiadów, pół h drogi
Aa! Mia£am Wam powiedzieć co mi się dziś śniło, otóż śniło mi się, że byłam u gina nieogolona, jaaaaki wstyd mnie prześladował w tym śnie po tym jak kazał mi się rozebrać do badania hahaha
Jak się dziś czujecie? :*
Vaniliijka, jak się czujesz? W porządku wszystko?
Anikaaaa, dziękuję