reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
hej dziewczyny ja zamierzam isc do ogrodu troche swiezym posietrzem pooddychac bo zaczyna mnie glowa bolec moze to cos pomoze w ocy to samo prawie wcale nie spalam bol doslownie rozsadzal mi glowe i oczy :/ ja jedynie klucia jakie mam to czasami w macicy i szyjce dosc intensywne ale krótkotrwale wiec ciezo cos mi powiedziec

A ja dziś mam taki podły nastrój od rana mam focha nie wiem na co i strasznie mnie denerwuje wszystko :/ do tego mi duszno, gorąco i nic mi się nie chce.
A wczoraj wróciliśmy z nad morza, pogoda super, wypoczęłam przywiozłam 1kg więcej hehe a tu dziś taki humor paskudny może jak wyjdę na powietrze to mi przejdzie.

Dziewczyny Wam też tak rosną piersi? ja już mam ogromne do swojej postury, zawsze miałam dość duże ale teraz to już przesada, a gdzie dalej?? muszę kupić 2 rozmiary większe staniki, a przy małym obwodzie pod biustem to nie będzie takie proste:/ do tego ciągle mnie bolą i swędzą, ten kilogram który ostatnio przytyłam to chyba w same cycki poszedł hehe

Ostatnia edycja:
Odebraliśmy wczoraj wyniki, dwa ujemne ;) odetchnąć.

Dzisiaj od rana zatoki dawały mi się we znaki. Myślałam, że lewa strona mi wybychnie.

Jeszcze tylko jutro do pracy i tydzień wolnego. Jedziemy na Mazury :)

Mnie taż rosną, już kupiłam numer większy stanik, ale już robi się za mały. Ja dużych nie miałam 70B.

Ostatnia edycja:
karolina19xm chyba coś wisi w powietrzu bo u mnie też nastrój nie najlepszy i to tak nagle:)

Mujer cieszę się, że wszystko się wyjaśniło no i oczywiście z dobrych wyników:) teraz czas na spokój i zasłużony odpoczynek po jutrzejszym dniu:)już dziś życzę udanych wakacji bez stresu i nerwów:)

co do piersi...rosną,ale nie przesadzają ;) nawet tak jakby troche mniej bolały niż na początku :)

Pojadę do apteki, może mi coś poradzą :)
Leżę z Milą w łóżku i odpoczywamy (już z samego rana haha) :p Te uśmiechy Małej to istny cud świata! Aż na serduszku cieplej ;)
Byłam wczoraj odwiedzić ciotkę i półtoramiesięcznego Misiałka, biedny ma non stop kolki, trzymałam Go,ale zaraz oddałam, bo mi samej chciało się płakać :( i tak w dzień i w nocy, wszystkue leki wypróbowane i nic :O jedyne wyjście jechać do Czech po LEFAX, gdyż u Nas nie ma tych kropelek a ponoć bardzo skuteczne :) Więc w sobotę wybieramy się do Naszych czeskich sąsiadów, pół h drogi :D
Aa! Mia£am Wam powiedzieć co mi się dziś śniło, otóż śniło mi się, że byłam u gina nieogolona, jaaaaki wstyd mnie prześladował w tym śnie po tym jak kazał mi się rozebrać do badania hahaha

Jak się dziś czujecie? :*

a czy dziecko dostaje wit k i d? szczególnie chodzi mi o te w kapsułkach?

Czesc dziewczyny!

Od soboty mnie na bb nie bylo a tu taka produkcja ze ciezko nadrobic ;-)

Mujer super ze wszystko juz ok :-D

Magsiaa nie mialam hemoroidow wiec nie pomoge. A cioci powiedz by kupila Delicol i BioGaie. Powinny pomoc :-)

U mnie owlosienie na brzuszku jest i sie nie przejmuje, nawet mam kreske z ciemniejszych wloskow od pepka w dol. Depiluje wlosy na nogach i u mnie tez szybko odrastaja.

W pierwszej ciazy jadlam owoce i slodycze i nie urodzilam dziewczynki ;-)

reklama
Do góry