reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Wiec z chinskiego wychodzi mi chlopak, zobaczymy czy sie sprawdzi czy nie,

Mujer Super ze wynik negatywny, niewiem czemu tyle stresu dokladaja kobietom w ciazy, przeciez wiadomo ze strasznie sie stresujemy wszystkim co dotyczyzdrowia dziecka, beznadziejnie potraktowal Cie poprzedni lekarz, niepotrzebny stres

Maagsiaa strasznie sie martwie no ale na szczescie pojutrze wyjezdzamy i odpoczne, poki co staram sie nie korzystac z pomieszczen w mieszkaniu gdzie jest grzyb, staram sie nastawiac pozytywnie ze po powrocie znajdzie sie mieszkanie tesciowie zaoferowali pomoc w szukaniu wiec moze sie uda bo znaja dobrze jezyk i im latwiej bedzie, mieszkamy w belgii niestety tu grzyb w mieszkaniu to czesty problem :( dziekuje za mile slowa

Karolajna94 nie przejmuj sie nawet jesli reakcja rodzicow bedzie negatywna bo bardzo czesto jest tak zejak maluszek sie juz pojawi na swiecie to dziadkowie ktorzy z poczatku niezbut sie cieszyli z ciazy zaczynaja szalec na punkcie wnuczki lub wnuka, wszystkie reakcje poz iej moga sie zmienic pozdrawiam

reklama
Mujer bardzo się cieszę, że wszystko się wyjaśniło;-) potrafią człowieka zestresować, nie da się ukryć.

U mnie jakby lepiej, tak jakby mdłości odpuściły;-) jeszcze tylko te upały troszkę mnie wykańczają, ale jakoś damy rade :)

Miłego, spokojnego dnia;-)

Hej dziewczyny.
Pomalu wchodzimy w drugi trymestr ;) dolegliwosci powinny odejsc w niepamiec ;)

Mujer ciesze sie ze wynik ok. Wspolczuje stresu.

Chce do domu.. nie chce mi sie siedziec w pracy ;/

Mujer super że już wszystko się wyjaśniło:tak:

u mnie mdłości nadal nie ustępują a w dodatku jeszcze sporadycznie wymiotuję.... zastanawiam się czy ja dobrze zrobiłam wracając do pracy... wstawanie o 5 rano, dojazdy ok 47 km w jedną stronę i inne atrakcje w pracy chyba mi nie służą....ostatnio nawet czasem pobolewa mnie brzunio.... następna wizyta 20 sierpnia to mam jeszcze trochę czasu zastanowić się co dalej.........

monikamarcina u mnie bez zmian. Owłosienie na brzuszku wygląda tak jak przed ciążą, czyli bardzo delikatny blond meszek ;-)

Monikamarcina ja się właśnie dopatrzyłam wyjątkowej "gęstwiny" na brzusiu w kolorze bląd :-D w ogóle szybko mi kłaczki teraz rosną :eek:

Dorex ja również dojeżdżałam do pracy prawie 40 km ... ale lekarz stanowczo mi zabronił dojeżdżać zwłaszcza w te upały ... więc nie kłóciłam się tylko wzięłam L4 ... moje dziecko ( choć już nie maleńkie ) jest przeszczęśliwe że mama w domu siedzi !

A ja jestem ciekawa jak Wasze brzusie - urosły już ? Ja mam nadwagę więc szybko brzuchatka nie zobaczę :-(

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Nawet nie wecie jakie ja miałam głupie myśli. Np., może wtedy kiedy piłam wódkę z mety kilka lat temu, że może tam coś było :tak: myślałam, że może przez pocałunek, przeanalizowałam już chyba każdy, szkoda gadać.

angelstw, hiv jest obowiązkowym badaniem kobiet w ciąży. Może się upomnij. Jakby dziecko któreś kobiecie urodziło się z hiv, a lekarz nie zleciłby badań, to można go pozwać.

Brzuch jaki miałam to mam. Nadal brak apetytu, wymioty i mdłości się utrzymują.

Do góry