reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Angestw dziękuję za Twój pełen zrozumienia, wspierający post. Czuję się wysłuchana i taka.. zaopiekowana ;-)dzięki! Może faktycznie powiem jej o tym wprost, muszę się tylko zdobyć na odwagę. Niby doskonale wiem, że to moje życie itd, ale po prostu boli mnie to jak zareaguje. Teraz czekamy na wizytę, wybieramy się w trójkę :happy2:

reklama
Kobietki nir moge znalezc linka ktory odnosnie plci ktoras z was wrzucala. Jezeli ktoras by eidziala i mogla udostepnic to prosze musze cos sprawdzic ;)

Hej.
Nasze usg w piatek. Tez sie troche cykam... oby wszystko bylo dobrzee..

Dzisiaj juz do pracy.. ale szczErze mowiac to chetnie posiedzialabym juz sobie w domku, nie chce mi sie.. poprostu..

Dzisiaj zalozylam taka czarna tunike podkreslajaca cialo i jak szlam do pracy to za soba uslyszalam z jakiegos samochodu 'ale fajna samiczka' hehehe;)
Szkoda tylko ze ten ktos widzial mnie tylko z tylu, bez ciazowego brzucha hehe.. strasznie mi sie smiac chcialo ;)

Dziewczyny, powiedzcie mi czy będziecie korzystały z jakiejś szkoły rodzenia??:-) znalazłam na stronie szpitala informacje o bezpłatnej szkole rodzenia, kurs obejmuje 8 spotkań i tak się zastanawiam czy się zapisać jeśli będą jeszcze wolne miejsca i ewentualnie kiedy lepeij czy we wrześniu czy w litopadzie bo tylko w tych terminach będą prowadzone zajęcia.

Anikaaaa ja w ciąży z Zuzią byłam gotowa i zdecydowana na szkołę rodzenia, ale nie doczekałam.
Teraz świadomie się nie wybieram...wiem już jak wygląda poród, skurcze, bóle i jak oddychać żeby jakoś przetrwać ten czas...
ale uważam zajęcia takie za bardzo przydatne a jeśli do tego masz możliwość za darmo to ani chwili bym się nie zastanawiała. U mnie koszt ok 8 spotkań to min 300zł :baffled:
Myślę że spokojnie w listopadzie możesz iść będziesz na świeżo do porodu ;-)

Dziękuję dziewczyny za opinie :) w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak dowiedzieć się tylko czy są jeszcze wolne miejsca na listopad:)

Mokito, współczuję. Przykre jes to, że rodzice nas nie wspierają. Mnie to aż popędzalk, żebym im w końcu wnuka dała :)

Tak jak pisała poprzedniczka, Twoje życie, Twoje sprawy. Jedni spełniają się zawodowo, inni wychowując dzieci. To Ty masz być szczęśliwa.
Sama kariera i samotne życie wcale fajne nie jest. Człowiek budzi się za późno i w wieku 40-stu lat myśli o dzieciach. Też powiedziałabym wprost. Jak zacznie Cię wkurzać, to odłóż słuchawkę, może coś zrozumie.

Dzisiaj jak się uda, to zrobimy z Mężem test. Miesiąc niepewności by mnie zabił. I tak o niczym innym nie myślę...

reklama
Do góry