reklama
To telepatia w twkim razie bo ja dwa dni temu tez robiłam nalesniki z serem i jeszcze wczoraj dojadalam resztki. Ostatnio ogolnie takie maczne rzeczy gotuje. A to pierogi, a to pancakes czy nalesniki a dzisiaj zaproszenie od babci mamy na golabki wiec leniwie skorzystam ;-)
Anikaa no niestety problemy lubia sie przyciagac :-( Trzymam kciuki zeby Ci sie poukladalo i wrocil dobry nastroj :-)
U nas kolejny fajny pogodowo dzien sie zapowiada. Moze na spacer sie skusze choc coraz czesciej sie zastanawiam czy mnie glowa przez ten smog nie boli... wszyscy w piecach pala i jakosc powietrza kiepska.:-(
Anikaa no niestety problemy lubia sie przyciagac :-( Trzymam kciuki zeby Ci sie poukladalo i wrocil dobry nastroj :-)
U nas kolejny fajny pogodowo dzien sie zapowiada. Moze na spacer sie skusze choc coraz czesciej sie zastanawiam czy mnie glowa przez ten smog nie boli... wszyscy w piecach pala i jakosc powietrza kiepska.:-(
monikamarcina
Fanka BB :)
Hehe no wlasnie, a szpitalne sucharki sa przepyszne. Oczywiscie w przypadku cc.
Tu podaja kleiki dopiero na druga dobe po cc. Laski, ja cos czuje, ze oni zbyt pochopnie ta decyzje o wywolaniu podejmuja... powinni moim zdaniem poobserwowac jeszcze troche, przepływy i lozysko w porzadku, stan dziecka rowniez super. Nawet nie wiem na ile dokladnie ja oszacowali teraz, ale no to az niemozliwe, zeby totalnie nic nie urosła!
Katska
Fanka BB :)
Anikaaaa, ja wczoraj miałam doła po południu i byłam bardzo niespokojna. Mam wrażenie, że stres przedporodowy przychodzi od czasu do czasu. Ale zmobilizował mnie i prawie ze łzami w oczach pakowałam torbę, więc przynajmniej gotowa.
Made, zanim dziewczyny wieczorem przypomniały mi o porannej ochocie na naleśniki, to wieczorem dzwoniłam do męża, żeby mi pizzę na grubym cieście przywiózł :-)
Chyba coś jest w tych mącznych potrawach. Mięso mnie odrzuca.
U mnie za oknem pochmurno ciemno i pochmurno :-(
Made, zanim dziewczyny wieczorem przypomniały mi o porannej ochocie na naleśniki, to wieczorem dzwoniłam do męża, żeby mi pizzę na grubym cieście przywiózł :-)
Chyba coś jest w tych mącznych potrawach. Mięso mnie odrzuca.
U mnie za oknem pochmurno ciemno i pochmurno :-(
vanilijka
Zostanę mamą :)
Made tu u mnie w szpitalu leżą dzidwczyny z term za miesiac z holestaza przetrzymuja je jak najdluzej aby ukonczyly 37 i cc ale warunkiem sa w miare przyzwoite wyniki badan, sama juz nie wiem co ci doradzic pewnie sugieruja sie wynikami badan a tak wg dostajesz w szpitalu jakies leki?
No moje wyniki sie poprawiaja. W tym momencie sa zupełnie w normie!!! Leki dostaje caly czas i nawet juz tak bardzo nie swedzi. Oni nie ze względu na cholestaze tylko na to, ze wymyślili sobie, ze dziecko jest o 2 tygodnie za male wymyslili sobie wcześniejsze wywolanie porodu. Ja chciałabym do tegi 26 stycznia chociaz zaczekac, żeby mała miała jak najmniej powikłań wzesniaczych. Nawet ten jeden tydzien w brzuchu dłużej moze zawazyc na calym jej zyciu...
vanilijka
Zostanę mamą :)
No to faktycznie sie spiesza.. Tym bardziej ze lepiej sie czujesz powinni troche poczekac. Ciekawe czy zalozyli margines bledu do usg jesli chodzi o wage malej??
reklama