reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
małż schował dumle, czekoladowe cukierki z galaretką, a ja znalazłam mlekoladki o smaku jogurtowym hahaha nie zdążył schować

A ja mufinki czekoladowe wlasnie zajadam :-D a juz zeby niby umylam... Musze jeszcze troche posiedziec i nie zasnac bo wstawilam chleb do piekarnika i nie ma mi go kto przypilnowac zeby sie nie spalil bo malz slysze jak chrapie juz. Moze leci cos w tv godnego uwagi bo juz mam dosc czytania na necie o porodach, wyprawkach i torbach do szpitala. Temat mi sie mocno "przejadl" hihihi

coś w tych naleśnikach jest :-D
ja 2 dni temu miałam fazę na naleśniki z twarożkiem na słodko :-D
no musiałam sobie usmażyć bo bym nie wytrzymała :-D

reklama
To ja dla odmiany powiem że nie lubię naleśników i nawet ciąża tego nie zmieniła:-)

A tak poza tym to chyba kiepski dzień się zapowiada...jakoś od rana brak humoru, do tego jakiś stres się wkradł i same zmartwienia, jednym słowem, jak się wali to się wali wszystko :/

Miłego i spokojnego weekendu! ;-)

Do góry