reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Monika, ja nie pomogę w tym temacie.

Ewka, u Ciebie to syndrom wicia gniazda w pełnym rozkwicie. Dobrze, że Ci sił starcza. Bylebyś nie przesadziła.

Ja wczoraj wypisałem sobie ze Sroki polecane kremy, chusteczki etc. Zamówiłam też w aptece kilka rzeczy, linomag, sudocrem etc. Małego mam zamiar myć na początku wodą, a później dodawać mydło z Alepp. Dostałam namiar na preparat na odparzenia - tlenek cynku w sprayu - Nanozin. Podobno lepszy niż sudocrem. Szukałam wczoraj i chyba wycofano go z rynku :-(
Zaczęłam też prasować. Dzisiaj miałam 3 podejścia. Niestety długo nie wytrzymuję przy desce.

An82, my też jeszcze nie mamy imienia wybranego. Myślałam, że dzisiaj się nad tym pochylimy, ale coś dzień szybko zleciał.

Maagsiaa, pilnuj się i odpoczywaj.

Maluch mi też szaleje. Jeszcze miesiąc został do terminu. Brzuch trzyma się raczej wysoko.

Dobranoc :-)

mnie po wycieczce do ikei dalej nawalają plecy... zaraz mi krzyż rozerwie..... w dodatku dziś pełnia.... nam nadzieję że dziś się nie wysypię;-)

Monia a jakie jest pytanie bo jak cos to siostra pracuje w gopsie to moge z nia pogadac bo na biezaco w tematach od posilkow w szkole do alimentow i eksmisji jest ;-)

O Katska to chyba ten syndrom ;-) i cos przegielam bo leze teraz i nie chce mi sie pod prysznic nawet isc...

Mamy nowa komode dla malej ale smierdzi fabryka i chyba dam jej jeszcze chwile na wywietrzenie zanim cos do niej wloze.

Zaczynam czuc lekkiego stracha przed godzina zero... A myslalam ze skoro to drugie to sie nie bede denerwowac :-(

magsia ja miałam taką sytuację w październiku, podpisałam dokument o wypisie na żądanie, ale zapytałam najpierw lekarza, o ewentualną sytuację jak wrócę na drugi dzień, czy mnie przyjmie i powiedział, że tak, mają obowiązek mnie przyjąć, to chodzi o kasę, ale na pewno Cię przyjmą, także głowa do góry, odpoczywaj i nie stresuj się, sprawdzili, jest ok to najważniejsze;-)

dorex może masaż by pomógł??

reklama
Do góry