reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

O takie cos, sa rozne, jednak te minky mi sie bardzo podobaja.

Ewcia ja wlasnie zrobilam makaron z sosem pomidorowym, podobnie do Ciebie po najnizszej linii oporu.
Zupa, tez bardzo czesto robie mlodemu. Z tym ze mam ograniczony repertuar.. pomodorowa, barszcz bialy, rosol, czasami barszcz czerwony lub jakas warzywna. W sobote zrobilam gar pomidorowej i zjadl tylko jednego dnia, dwa dni jadlam ja i dzisiaj wylalam.... ehhhh jadok..

Ostatnia edycja:
reklama
ja dziś przegięłam ze spaniem...:-Dposzłam wczoraj spać o 23 i spałam z przerwami na wc do 6:30, potem wyprawiłam moje łobuziki do pracy i do teścia i przed 10 znów poszłam spać:-) i.... wstałam przed chwilą:szok:

co do sylwestra to mój 3 z rzędu przed tv:-) jestem zaprawiona w bojach bo najpierw byłam w ciąży z Alą, potem mała miała 7 miesięcy a nam jakoś chętniej zostało się z nią w domu bo nikt nie miał ochoty na balety a teraz znów w ciąży z Asią:-) ( hmmm chyba jeszcze w przyszłym roku domówkę zaliczę):tak:

od wczoraj łóżeczko stoi skręcone.... fotelik przymierzony do bazy i wszystko ok, nawet Ala w nim usiadła dla testów i wyleźć nie chciała tak jej się podobało;-)

obiadu dziś nie robie bo wczoraj nagotowałam gar lecza więc dziś mam wolne.... za to chce mi się coli i frytek.... strsznie.... chyba wyślę A. po południu do Mc...:-D

Ta bransoletka to coś dla mnie. Mam mega skleroze :)

Ja to w ogóle po najmniejszej linii oporu bo poszłam se do knajpy :) mąż na nadgodzinach wiec pojechałam sobie do fryzjera i na obiad :)

U nas teoretycznie zadnych kosmetykow swoich nie wolno do szpitala wiec nic nie przewiduje brac. Zreszta chyba daja te paczki startowe to zobaczymy co za sponsorzy i co wrzucili ;-)

Czego zapomnialam, mam 6 kompletow ubranek, skarpetki, niedrapki , 5 czapeczek (cholera wie jaka glowke bedzie miala), 5xtetre, 2xflanele, pieluchy, chusteczki, kocyk, recznik, rozek, krem do tylka. Wsio?

reklama
Hej ja dzis bylam na pobraniu Pozniej w szkole rodzenia i na ktg ktore dobrze wyszlo tylko nadia nie chciala zeby ja podsluchiwac bo uciekala :-D jedna z pań ze szkoly rodzenia wykruszyla sie bo w swieta urodzila silami natury synka ktory wazyl 5 kg :O a przed swietami byla na wizycie u gina i ostateczna waga to 3.5 kg wiec nie ma co sugierowac sie waga z usg bo duze roznice wychodza ;-)
Monia ja pakowalam kosmetyki pielegnacyjne bo szpital wymaga zeby miec swoje.
Jesli chodzi o sylwestra to tez spedzamy w domu z m, nie nadaje sie na wypady :-D wole sobie polezec na kanapie :-)

Do góry