reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Hej dziewczyny, dawno nie pisalam bo niestety nie miałam Neta i mam tu spore zaległości. I prosze o rade, od dwóch dni mam bóle miesiaczkowe ostatnio w nocy nie mogłam spać ze 2 h tak bolalo brzuch mi trochę twardnial dziś mały strasznie cisnie główka na mój pęcherz i mam dziwne kłocia w spojeniu, boje się ze szyjka mi się skraca a jestem dopiero w połowie 34 tygodnia i zastanawiam się czy jechać na IP. Może któraś z was doświadcza takich dolegliwości? Pliz juz nie wiem co mam robic

Ja to wg listy szpitalnej tak popakowalam torbe ze mi sie nie miesci dla malej poczawszy od ubranek bo wszystkiego po 3 sztuki kaza bac tzn body na dlugi rekaw i na krótki po 3 szt spiochy 3 polśpiochy3 kaftaniki 3 na dlugi i na krotki rekaw czapeczki 3 z trokami i 3 bez spiworek rozek kocyk tetra5 pampersy, kosmetyki do pielegnacji malej, butelka, smoczek, skarpetki, niedrapki, kombinezon czapka ciepla i cieply komplecik na wyjscie itp

Ja się jeszcze nie pakuje :p mam nadzieję, że zdążę:D
Za to kupiłam dziś stanik do karmienia i chwilowo na jednym skończę..zobaczymy czy będę miała czym karmić..wtedy się dokupi..;) kupiłam też wielkie skarpety ale jak nie będą dobre na opuchnięte stopy to chyba jakieś stare porozcinam..
Mój K. w sylwestra pracuje do północy więc jadę do niego wieczorem a potem jedziemy do jego kolegi posiedzieć..co mi się średnio uśmiecha bo ledwo wysiedzialam na wigili :( no ale nie ma zrozumienia dla mnie bo "przecież się umówiliśmy i nie może teraz odwołać" dodam, że mieliśmy do nich iść rok temu bo też pracowali to dwa dni wcześniej okazało się, że jadą do znajomych do rodzinnego miasta;) więc ja nie mam skrupułów..najwyżej sama w domu posiedze ;)
Wracając do karmienia to mam zamiar zainstalować sobie odpowiednią apke bo i o opasce bym zapomniała :D
Oleńka ja bym pojechała to sprawdzić..

Zor, vanilijka dziękuje za odpowiedz zaczekam do wieczora na Meza i chyba jednak pojade bo nie chce tak wcześnie urodzić tym bardziej ze na poczatku ciąży były problemy

Żor szczerze jak wygląda sama nie wiem. Muszę jechać do innego miasta 30 km bo w szpitalu w mojej miejscowosci wogole nie ma ginekologii ani nic takiego, śmieszne to ale prawdziwe

reklama
Olenka mnie to nie dziwi, w moim miescie jest szpital rowniez bez ginekologii. Najblizszy mam 15km a ten w ktorym chce rodzic 25. Jedz z mezem na ip, bedziesz spokojniejsza

Do góry