reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Monia jak masz sie gdzie wyzalic to dobrze bo nawet pisanie oczyszcza choc troche atmosfere i psychike albo rozmowa z przyjaxiolka czy kims bliskim. Niestety nie zyjemy w idealnym świecie :-(

Ja wczoraj mialam dzien dobroci dla malza chyba przez te dobre wiesci od lekarza :-D i snilo mi sie pakowanie torby do szpitala więc chyba cos zaczne dzialac w tym kierunku.

Dziewczyny jakie plany na sylwestra? My chyba w domu zostaniemy. Zapraszalismy pare osob i nikt nie chce przyjsc :-o Chyba sie boja zebym czasem nie urodzila :-D

reklama
Monia przemoc w rodzinie najskuteczniejsza :-D
Aisha u nas pewnie tez sylwester z tv bedzie. Chyba sie starzejemy bo nam sie nic ostatnio nie chce. Tacy domatorzy z nas.

Nie mam znowu weny na obiad ale chyba cos by wypadalo zrobic.

A ja dzisiaj wstałam z łóżka lewą nogą :-( coś mnie emocjonalny dół dopada. Na drogach śnieg, więc mnie m nie za bardzo chce na zakupy zabrać, i dopytuje się jak mi humor poprawić. Niby go rozumiem i na niego nie jestem zła, poprostu zła "bo tak", na wszystko.
Zrobiłam sobie dłuuuugi prysznic, manicure i balsam.

Sylwester spędzamy w domu. Może wytargam jakąś książkę gdyby w telewizji nic nie było. M się zaoferował że coś fajnego ugotuje.

Wczoraj na obiad wcinałam placki ziemniaczane, a na kanapkach króluje ser biały. Mam dość mięsa po Świętach.

A zaraz Wam zacytuję fajny tekst z demotywatorów ...

"Jeśli uważasz, że twój mąż jest idealny, to zadzwoń do swojego lekarza. Powiedz, że wreszcie udało mu się dobrać odpowiednią dawkę leków" :-)

Ostatnia edycja:
U nas wczoraj placki z jablkiem byly. A dzisiaj mialam robic schabowe ale spojrzalam i nie mam ziemniakow. Wiec moze zamowie pizze. Dawno nie jadlam. Albo jakies pierogi. Kiepsko sie w ogole czuje, jakod tak troche mi niedobrze... gdyby nie 8 miesiac to pomyslalabym ze jestem w ciazy :)

Mloda mi bardz uciska dol brzucha, teraz siedze na kibelku to mam wrazenie ze zaraz wypadnie. Ehhh...

Ogladalam mufki do wozka i jakos sie zdecydowac nie moge.

HEJ GERLS :-)

jestem, zyje, nadal 2 w 1 :-)

świeta mineły, dom przestawiamy na powitanie Młodego :-)

Aleksandra na hałzie wiec mała masakra bo non stop cos - tzn nudzi sie i musze jej atrakcje zapewniac. dzisiaj na szczescie przychodzą jej kolezanki, wiec moze da mi troche odpoczac ;-)

nie miałam jeszcze okazji poczytac forum od swiat, jutro to nadrobie - w koncu sylwester z tv do czegos zobowiazuje :-) my zostajemy w domu. godzina 20 to dla mojego kregosłupa limit czasu na nogach, a siedziec u kogos i zalegac jak wieloryb na kanapie nie mam ochoty. bede domowym wielorybem o chodzie pingwina :-)

taaaa 9 miesiąc pełną para :-)

całuje wszytkie :-)

do pozniej

Ja po najmniejszej linii oporu czyli makaron z serem ale młody często o zupke jeszcze wola :*( a nie mam. O placki ziemniaczane zrobię jutro albo schaboszczaka z frytkami.

Monia poka te mufki :-)

reklama
Do góry