reklama
Mokito
Fanka BB :)
Ewka kupilam w Austrii ale wiem ze na allegro tez bywaja! wlasnie on tez ma fiszbiny i jest mega wygodny, tak jakby stanik w staniku, a ten zewnetrzny ma nawet kieszonki na wkladki laktacyjne, zeby w czasie karmienia tam ja sobie wlozyc
monikamarcina
Hej dziewczyny...
Zaraz Was nadrobie. Spielam sie z M i mam wszystko w dupie o.
Zaraz Was nadrobie. Spielam sie z M i mam wszystko w dupie o.
Stokrotka ja byłam na usg w 33tc i mój mały ważył 1830g, tzn że w ciągu 2tyg przybrał tylko 100g. Z pomiarów wychodziło 31tc+6dni.
Byłam załamana.
Poszłam specjalnie na usg tydzień później i ważył już 2300 i wg pomiarów 34tc+2dni, czyli prawidłowo.
Lekarka powiedziała, że waga jest szacunkowa, wystarczy że na usg źle coś uchwyci bo się dzidzia ruszy i jej się o milimetr przesunie wskaźnik i już mogą być duże różnice.
3mam kciuki aby i w twoim wypadku był to błąd maszyny.
Monika co tam twój M znowu narozrabiał, że się zdenerwowałaś?
Byłam załamana.
Poszłam specjalnie na usg tydzień później i ważył już 2300 i wg pomiarów 34tc+2dni, czyli prawidłowo.
Lekarka powiedziała, że waga jest szacunkowa, wystarczy że na usg źle coś uchwyci bo się dzidzia ruszy i jej się o milimetr przesunie wskaźnik i już mogą być duże różnice.
3mam kciuki aby i w twoim wypadku był to błąd maszyny.
Monika co tam twój M znowu narozrabiał, że się zdenerwowałaś?
monikamarcina
A nawet nie chce mi sie tlumaczyc.. poprostu nie lubie ludzi falszywych.. ale tu moglabym pisac i pisac.
Dziewczyny taka akcja RMF FM, co prawda my na luty ale pewnie w styczniu zaczniemy jeśli któraś by 15.01 urodziła to:
Czekamy na nowe pokolenie słuchaczy RMF FM!
Monika a mi nawet się kłócić nie chce, chciałabym żebyśmy sobie cos obgadali ale czuje że kłótnia się skończy i się złoszcze ale odpuszczam. Ciekawe ile wytrzymam?
Czekamy na nowe pokolenie słuchaczy RMF FM!
Monika a mi nawet się kłócić nie chce, chciałabym żebyśmy sobie cos obgadali ale czuje że kłótnia się skończy i się złoszcze ale odpuszczam. Ciekawe ile wytrzymam?
Nie dość, że huśtawka hormonalna to jeszcze ich stres szczególnie jak zostaną tatusiami po raz pierwszy.. my chociaż mamy 9 miesięcy do przygotowania psychicznego a i tak w większości wysiadamy[emoji39] dla nich przez większość ciąży jest to abstrakcja a pod koniec ciąży dom spada na ich głowę (przynajmniej u mnie) więc staram się rozumieć ale moje hormony nie są tak wyrozumiałe [emoji12]
P.s. wróciliśmy do domu, nie urodziłam w Krynicy [emoji1]
P.s. wróciliśmy do domu, nie urodziłam w Krynicy [emoji1]
reklama
monikamarcina
Dzisiaj ciche dni. Mial mi wyslac l4, oczywiscie zapomnial. W dupie mam wyszykuje siebie i mlodego i pojade.