reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

aisha gratki wizyty i Szczęścia już 2300 g, zawsze przeliczam na cukier 2 i pół kilo słodyczy:-D
Vani tak to jest z ta kamicą, oby im odpuściło, ale oczywiście mój na lekach siedzi w pracy:zawstydzona/y:
monia i tak trzymać zapisz te słowa i włóż w ramkę, co by codziennie po otwarciu oczu zawsze je widzieć, taka pozytywna afirmacja;-)

reklama
Hejka ;-)
Vani, Kasia zdrowia dla siostry i meza. Moj P trochę wie co to porod bo urodzil takiego kamyka wiecie ktora dziurka :p I nawet zostawil sobie na "pamiatke" to powiem szczerze ze nie myslalam ze taki kamien moze sie zrobić :-o jak zobaczylam rozmiar...

Monia trzymaj przy sobie tego Twojego M i dobrze traktuj bo ze swieczka takich szukac;-)

Nasze dziecko bylo antylozeczkowe od samego poczatku. Z wygody spal ze mna bo kolkowy darcioch i cycoch straszny. Ja tylko zmienialam strone a on na srodku :-D Malz spal na wersalce w drugim pokoju żeby byl wyspany do pracy.

Ja dzis zalatana strasznie - dusze oczyscilam wiec teraz zonka ze mnie idealna i lzej na serduchu :-D. Jeszcze dokończyć lazienke, odkurzanie, mopowanie, makowiec, salatka.... Ryby i surowka chyba juz jutro...

Kurcze przed chwilą złapała mnie kolka po prawej stronie brzucha i siedzę na sofie i nie moge sie ruszyć :'(
Pokaze Wam nasze "dziela" na choinkę :-D

Załączniki

• 1419358879016.jpg
    1419358879016.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 42
  • 1419359262367.jpg
    1419359262367.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 45
Ewka mam to samo zaczęło bolec z prawej strony promieniowalo do plecow i w noge....przez pare minut jej nie czulam...mała musiala mi jakis nerw ucisnąc

Zjadlam nospe i czekam az przejdzie.

Monia to sa takie robione cukierki, taka rodzinna tradycja - gotuje sie litr mleka, kilo cukru przez ok 2,5 h. Na koniec wrzuca sie maslo i wiorki kokosowe jak bedzie geste i brazowe. Potem wlewasz do formy i zastygajace kroisz na kwadraty. Jak będzie zimne to owijasz w folie alu a potem w bibule ;-) Slodkie jak diabli ale pycha!

Ale u Was swiatecznie :D Prace pelna para, swoja droga zjadlabym takie cukiereczki mmmm :D
Ewka i jak, przeszlo? :*
Ja sie poklocilam z D, bo znajomi do Nas wpadaja, a jemu sie nie chcialo do sklepu jechac po jakies jedzonko i z impetem usiadlam na krzeslo w kuchni, jest dosc twarde i boli mnie brzuch :( nie wiem co sie dzieje.. to porownywalne jakbym walnela na dupe np na lodzie :(
Mala sie wierci i ruchy sa ok, nie mam zadnych uplawow i krwawien, myslicie ze mam przeczekac czy jechac na IP? :(

My z m pieczemy ciasta keks, pychotke i rafaello, podziele sie po polowie z ciotka i dostane od niej rolade, sernik i makowiec duzo nie trzeba piec warto tak sie podzielic :-D :-D wyobrazcie sobie ze m chodzi taki dumny jak paw bo keks mu nie opadl :-D :-D teraz piecze biszkopt do pychotki :-D :-D. Rafaello juz zrobione musi tylko stezec :-D :-D

Elunia mam nadzieje ze Ci przeszlo - u mnie nadal boli :-(
Maagsiaa leze z termoforem lekko cieplym i może pusci. Jeszcze kapiel ciepla wezme ale wlalam domestos do kabiny i nie ma kto tego umyc :-( Czekam jak malz to dokonczy.
No widzisz Twoj D nie chce do sklepu a moj P to odwrotnie - byle mu tylko liste.dac.i caly dzień moze.chodzic po.sklepie.
Moze sobie tylko obilas i po prostu musisz odczekać az samo przejdzie skoro nie ma innych objawow. Ja dzisiaj usiadlam na podstawionym stoleczku synka nieswiadomie i z impetem nadzialam sie kroczem na oparcie. Bolalo jak diabli ale odczekalam i przeszlo.

reklama
Do góry