reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Kasia dzięki wielkie!

Mąż jeszcze dziś w pracy, więc wyjeżdżamy jutro raniutko, może nawet koło 4, więc najpóźniej o 9 będziemy na miejscu :-)

reklama
O tak Kasia niech spokoj panuje! :)
Kinga spala przewaznie z nami w lozku z czystego wygodnictwa - karmilam spiac. Statystyki podaja jednak, ze takie dzieci czesciej dotyka smierc lozeczkowa.. jakos jak miala 6 miesiecy skonczylam powoli karmienie nocne i wtedy byla juz u siebie w lozeczku.

Vani mam ten sam problem z mężem od dwóch dni, dziś u lekarza, dostał leki i zobaczymy czy święta w szpitalu, czy w domu:-(

Angel udanej podróży. Koniecznie Daj znać jak dojedziesz :-)

Miki spał ze mną w łóżku, bo karmienie co dwie godziny powodowało ze nie miałam siły wstawać brać małego a potem go odkładać. Dawałam cycka, mąż robił butle i tak 3 mce. Potem już sam cycek mu starczał i dopiero gdy się sam odstawił zaczął sypiać sam w łóżeczku.

Cześć dziewczynki;)
My dziś wizytowaliśmy, synuś waży 2300g, brzuch się już lekko obniżył, wg usg 34tc 2dzień. Oby do stycznia tam siedział no:p
Później ostatnie przedświąteczne zakupy i wizyta w szpitalu. Udało się trafić na wolnego anestezjologa i po opłaceniu 50zł i 5minutowym wywiadzie połączonym z macaniem pleców dostałam zgodę na ZZOlub podpajęczynowe. Zobaczymy;) może uda się bez:)
Szerokiej drogi wszystkim wyjeżdżającym:)

A dziewczyny zapomnialam napisac Wam co moj M mi wczoraj powiedzial, ja zaczelam beczec ze jestem gruba brzydka, slonica, ze mu sie nie podobam, ze mam rozstepy, ze mi pewnie flak zostanie ble ble ble ze koniec z seksem, ze nie bede go podniecac i takie tam... odpowiedzial ze przeciez dam mu corcie.. a jak zapytalam a co ze mna? To odpowiedzial ze kocha mnie najbardziej na swiecie i zdaje sobie sprawe ze wiele rzeczy musialam poswiecic by na swiecie pojawila sie mala. I te drobne *******y jak rozstepy i kilka kg wiecej mu nie przeszkadzaja i ze nadal bardzo mu sie podobam. ;))))

A dziewczyny zapomnialam napisac Wam co moj M mi wczoraj powiedzial, ja zaczelam beczec ze jestem gruba brzydka, slonica, ze mu sie nie podobam, ze mam rozstepy, ze mi pewnie flak zostanie ble ble ble ze koniec z seksem, ze nie bede go podniecac i takie tam... odpowiedzial ze przeciez dam mu corcie.. a jak zapytalam a co ze mna? To odpowiedzial ze kocha mnie najbardziej na swiecie i zdaje sobie sprawe ze wiele rzeczy musialam poswiecic by na swiecie pojawila sie mala. I te drobne *******y jak rozstepy i kilka kg wiecej mu nie przeszkadzaja i ze nadal bardzo mu sie podobam. ;))))

Piękne słowa :):):):):):):):):):)

reklama
Cześć mamusie :):):):) Korzystając z okazji chciałabym Wam życzyć Zdrowych i Wesołych Świąt :):):):):):)
Aby Nasze maluszki urodziły się zdrowe , abyśmy miały szybkie porody:):):):):) Tak jak to Prokop mówi w reklamie ŻYCZĘ WAM ZDROWIA BO RESZTĘ MOŻNA SOBIE KUPIĆ !!!!

Do góry