reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

katska - tak się podziwia tych nauczycieli a pani minister jeszcze nas dobija, dyżury pomiędzy swietami, jeszcze niech siedza dzieciaki 24h w szkole ooo nie chce mi się na ten temat gadac bo mnie zaraz trzesie. Moja bratowa chciałaby rodzić w domu i tak promuje ten sposób, ale ja też wole w szpitalu dla bezpieczeństwa dziecka to ja przeżyje wszystko.

zor - Ciebie to podziwiam z takimi dziećmi ja bym wie w ogóle nie nadawała.

Ja bylam wczoraj na KTg i dziecko szalej ponoć żly zapis, dziecko ma 1800 ale nic więcej nie wiem

Spadam do pracy bo znowu 2 osoby na l4 u nas w tym roku meksy gdybym nie była w ciąży to non stop na nadgodzinach bym siedziała. Paaa

reklama
Cześć laski;)
Ja też dziś wyspana, w nocy jakieś 4 wizyty w toalecie tylko. Z łóżka zwlekłam się ok 10 dopiero;) fajny ten filmik, mam nadzieję, że junior będzie w ten sposób budzić męża do pracy, bo jego budzik dzwoni i dzwoni i dzwoni i w końcu ja muszę go szturchnąć, że już czas:p
Z zajęć w szkole rodzenia jestem mega zadowolona. Trafiła nam się suuuper położna, potrafiła całą książkową wiedzę przekazać w sposób zrozumiały dla każdego. Dawała wiele życiowych przykładów. No i wyjaśniła mi wiele wątpliwości, których się nabawiłam przeglądając internet. Dzięki temu wiem co mnie czeka podczas porodu i jestem trochę spokojniejsza.
Miłego dnia laski:)

Hehe ale sie usmialam, wlasnie moja znajoma dowiedziala sie o plec dziecka.... trzeci chlopak hehehehe. Normalnir az mo sie z rodzinka.pl kojarzy hehehe

Na szczęście nas nie rozłożyło jak na razie, rano troszkę gardło bolało ale wzięłam do ssania *spam* i mi przeszło,
Ja pobudke o 6 miałam i pojechałam do tego mojego chrześniaka 2,5 letniego i spaliśmy sobie grzecznie do 9 :) i może byśmy jeszcze spali ale mój m zadzwonil i się młody obudził jak mi telefon wibrował, potem śniadanko wsunęliśmy i moja mama przyjechała mnie zmienić bo od lekarza wracała , wypiłyśmy kawe poplotkowaliśmy i wstąpiłam po mandarynki , imbir , cytrynę i coś na obiad i biorę się zaraz za obiad i potem za prasowanie małej ubranek .:-)

a jutro znów pobudka o 6 i jade do młodego ale tym razem do 15 ale na szczecie on grzeczny jest sam się potrafi bawić , wiec będę mogła poleżeć zresztą brat mi rozkazał leżenie bo mówi ze normalnie by mnie nie prosił o pomoc ale sytuacja podbramkowa .

Dziewczyny nie moge tego skopiowac z fb ale wejdzcie spbie na uzytkowanika KTO RANO WSTAJE TEN MA DZIECKO i jest tam filmik z mama i dzieckiem. Spojrzcie pierworodki co Was czeka :)))) ja sie usmialam

Monia dobreee :-D ja nie mogę wyjść z podziwu jak to dziecko się wdrapalo na lodówkę i jeszcze z jezdzikiem?! Dobrze że mojemu aż tak szalone pomysły nie przychodzą do glowy :-p Ale za to teraz muszę w kółko oglądać ten filmik o tej swince co ciasteczka chce dostać z lodowki... nie wiem co Misiek w tym widzi ale już z 30 razy obejrzał :szok: dzisiaj rano to były pierwsze jego słowa żeby mu puścić ta swinke!

Eh dziewczyny jakos kiepsko sie czuje. Odkad wrocilam to leze i plecy mnie tak nola ze szok. Nie jestem w stanie nic robic ani sprzatnac ani bawic sie z mlodym. Trudno dzisiaj bedzie dlugo gral na konsoli.. trudno...

reklama
a moja gwiazda ma jakas infekcje sikawki... kupiłam żurawit junior, zrobiłam okłady z rumianku, kazałam wypic rumianek - ale co sie drze przy sikaniu to bajka.... zobaczymy co przyniesie noc... jak nie bedzie poprawy jutro lekarz......

głodna znowu jestem... masakra jakas...

Do góry