reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Właśnie ostatnio zastanawiałam się, która z nas się tu pierwsza rozpakuje i kiedy się zaczną dzieciaczki wykluwac :) coś czuje, że wraz z poczatkiem stycznia się zacznie!

Obejrze filmik jak wejde na komputer :D

reklama
Dzieki Dziewczyny :*
Ja dzis wzielam mocniejsza nospe i nie mialam skurczy w nocy, wiec fajnie przespalam noc :) do tego sloneczko za oknem, az chce sie zyc :D
Ja tez jestem ciekawa ktora bedzie pierwsza i tez tak mysle,ze od stycznia sie zacznie :D
Trzeba bedzie nowy watek zakladac :tak:

ja tam chętnie Was przepuszczę w kolejce:-D
mój "plan" hehe to urodzić między 15 a 25 stycznia tylko nie wiem jak mi z realizacją wyjdzie:-D

Maagsia, zdrówka dla córeczki życzę. Ty też się trzymaj.

Dragonella, jak tam samopoczucie Twojej córci?

Odnośnie tp (nie mylić z telekomunikacją Polska ;-) )to mam przeczucie, że do lutego nie dotrwam. Niby termin to pierwszy tydzień lutego, ostatnie USG wskazywało bodajże 26.01. Troszkę w panikę wpadam, bo z przygotowaniami jestem w lesie. Niby l4, ale wykopać się z pracy nie mogę do końca. A dni mi tak szybko ostatnio mijają, że dostaję doła. Ostatnio doszłam do wniosku, że bardziej nastawię się na zakupy on-line, bo po część rzeczy nawet nie wiem gdzie się wybrać.
Jeszcze jedno - na smyk.com jest -15% jeszcze kilka dni (nawet do już przecenionych). Rozmiarówka trochę przebrana, ale kilka drobnych rzeczy rano zamówiłam.
pozdrawiam

Dzieki Katska :) Ja tez zamawialam na smyk.com i jestem bardzo zadowolona :D
My Mile wywolywalismy wspolnie i juz po jednym razie nie umialam chodzic przez trzy dni haha
Teraz tez sprobujemy, ale jak bd sie zle czula po, to wiecej prob wspolnych nie bedzie :p pozostanie sprzatanie, mieszkaniu to wyjdzie na plus :D

hej,

Olina wstała, poszła siku z płaczem, ale sikała bez bólu i smiała sie i płakała jednoczesnie - zupełnie jak matka :-) ubrała sie i poleciała z babcią do przedszkola, bo dzisiaj miała ważne sprawy z Lena do zrobienia... cokolwiek to oznacza :-)

ja spać nie mogłam i wsumie jak polozyłam sie o 1 to wstałam po 5. jedyny plus tego to nie miałam pobudki na siku :-)

jesli chodzi o rozpakowywanie dzieciusiów to ja moge pierwsza - 1 stycznia na kalendarzu i mi juz moze czop odchodzic :-) ale znajac moje szczescie to pewnie przenosze.... ot taka złośliwośc matki natury :-)

ide porobic nic :-) czyli zajecie w którym sie ostatnio specjalizuje :-) hehehehehehehheh

reklama
Magasia, dobrze, ze tak sie skonczyło - kuruj Mile.

inhalator genialna sprawa - Ola duzo chorowała, wiec tez kupiłam. i jest mega róznica w jakości inhalacji, bo jak mi wypozyczyli w przychodni pierwszy raz to dziecko mialo mokra buzie a inhalacja trwala z 2 minuty. teraz młoda siedzi z 10 minut i delikatna mgiełke wdycha i przez to sa tez lepsze efekty. nie mowie juz nawet o tym, ze najlepsze są jak drze ryja bo najlepiej leki sie wchłaniaja :-D

Do góry