reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Made nie wiem ale jesli chodzi o termin z miesiaczki to w takim razie faktycznie bedzie u mnie kluseczka :-D fakt miesiaczki tez mialam nieregularne ale za to znam date poczecia bo to byl tylko jedyny raz jak się przytulalismy w maju :-D fakt jest faktem terminy nigdy nie sa idealnie wyliczane ;-) najwazniejsze ze zdrowa i rosnie :-D

Hej,
A ja wszystkie skarpetki piorę w woreczku (lub kilku) na pranie. Przynajmniej mi pojedynczo nie wylatują jak z bębna pralki wyciągam inne rzeczy. Zawsze mnie to denerwowało. A tak wyciągam woreczek podchodzę do suszarki i rozwieszam hurtowo ;-)

pozdrawiam

Dobry!
Ja obudziłam się o 12 a zwlekłam o 12.30 - idzie mi coraz lepiej - tylko nie w tę stronę co trzeba:-D

Pytanko :
Czy któraś z Was używała lub używa proszku do prania biały jeleń?
Wyczytałam coś wczoraj, że ogólnie lepiej dopiera niż lovela, dzidziuś itp. i łatwiej się wypłukuje.

Prośba:
Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i przesłała mi na priv listę z wyprawką dla malucha? (Taką wiecie - sensowną :tak: )

Napisałam właśnie swój plan porodu - czeka gotowy do wydruku. :tak:

Dołączam się do prośby o listę wyprawkową. Miałam ją sobie tworzyć w exelu, ale jakby był jakiś gotwiec do byłoby super.

Nie wiem jak jakość proszku białego jelenia. Podobno mydło wcale takie naturalne nie jest. Opieram się tylko na zasłyszanej opinii. Sama nie stosowałam.

A długi wyszedł Twój plan? Bo ja dostałam sugestię, żeby nie przekraczał jednej strony. Aby zwiększyć szansę, że zostanie doczytany i jeszcze zapamiętany ;-)

Ostatnia edycja:
Kurcze co oni już nie wymyśla jakieś plany porodu dla mnie to szczerze mówiąć jakas abstrakcja, na stronie internetowej mojego szpitala znalazłam plan porodu i ma 4 strony i kurcze nie wszystko wiem jak wypełnić czy któras z was ma już ten plan porodu wypisany i chciała by mi wysłać na @ bądź na forum , będę wdzieczna​

Lady ja mam zamiar wypełnić na stronie rodzić po ludzku i wydrukować, to co dla mnie absolutnie ważne to podkreślę i tyle :)

Kurcze co oni już nie wymyśla jakieś plany porodu dla mnie to szczerze mówiąć jakas abstrakcja, na stronie internetowej mojego szpitala znalazłam plan porodu i ma 4 strony i kurcze nie wszystko wiem jak wypełnić czy któras z was ma już ten plan porodu wypisany i chciała by mi wysłać na @ bądź na forum , będę wdzieczna​

Ladyli plan porodu ma być dla ciebie i ciebie chronić żeby nie zrobili ci czegoś na co się nie zgadzasz kompletnie. Ja mam taki na 1 kartkę, zaznacza się po prostu w kółeczko co się chce:p
Pamiętajcie, że plan porodu musi być podpisany i opieczętowany przez lekarza prowadzącego!!

Załączniki

• Szkola skan003.jpg
    Szkola skan003.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 51
  • Szkola skan004.jpg
    Szkola skan004.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 44
Aisha272, dzięki.

LADYLI, dokładnie jak napisała Aisha272. Przemyśl co jest dla Ciebie ważne. Nie wiem czy chodzisz i czy zamierzasz chodzić do szk. rodz. U mnie jedne z zajęć były temu poświęcone. Podchodziłam do tego na początku tak samo jak Ty. Ale wydaje mi się że warto poświęcić trochę czasu. Tak jak Zor, zaznaczyłam co jest dla mnie najważniejsze na szablonie ze strony i wydrukowałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry