monikamarcina
Fanka BB :)
Ja mam roznicy 3 dni z ostatniego usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry!
Ja obudziłam się o 12 a zwlekłam o 12.30 - idzie mi coraz lepiej - tylko nie w tę stronę co trzeba
Pytanko :
Czy któraś z Was używała lub używa proszku do prania biały jeleń?
Wyczytałam coś wczoraj, że ogólnie lepiej dopiera niż lovela, dzidziuś itp. i łatwiej się wypłukuje.
Prośba:
Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i przesłała mi na priv listę z wyprawką dla malucha? (Taką wiecie - sensowną )
Napisałam właśnie swój plan porodu - czeka gotowy do wydruku.
Dołączam się do prośby o listę wyprawkową. Miałam ją sobie tworzyć w exelu, ale jakby był jakiś gotwiec do byłoby super.
Katska wrzuciłam tutaj to co dostałam od położnej na szkole rodzenia. Może się przyda i tobie
https://www.babyboom.pl/forum/lutow...rawka-malucha-72474/index12.html#post11218973
Kurcze co oni już nie wymyśla jakieś plany porodu dla mnie to szczerze mówiąć jakas abstrakcja, na stronie internetowej mojego szpitala znalazłam plan porodu i ma 4 strony i kurcze nie wszystko wiem jak wypełnić czy któras z was ma już ten plan porodu wypisany i chciała by mi wysłać na @ bądź na forum , będę wdzieczna