karolina19xm
Fanka BB :)
U mnie dziś pomidorówka z makaronem :-) ja w domu muszę wszystko sama robić bo mąż dopiero 20 grudnia wraca :-( wiec wyprawka, pranie, prasowanie i sprzątanie tylko na mojej głowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj Monia, dopiero co kawke popijam, leniwie się ten dzień zaczyna musze ogarnąć rozpierdziel w kuchni bo mój P. zawsze nawet jak kanapki robi nie posprzata po sobie, czego efektem dzisiaj jest zbieranina naczyn i garow (z ktorych ja nie korzystałam) w zlewie i na wszystkich blatach. Tym razem mu jeszcze odpuszczę bo postanowiłam nie psuć sobie dzisiejszego dnia potem pojade po kilka ostatnich rzeczy dla Małej i wreszcie po odpowiednie proszki!
Made ja dzisiaj mam w planach poprasowac stertr koszulek dla mlodego, zdjac pranie z suszarki i poparowac skarpety, czego nienawidzeeeeeeee, zrobic pranie dla mlodej kolorowych, zrobic gulasz, odkurzyc i moze uda mi ogarnac troche ksiegowosci M. O takie to plany na dzisiaj )))
Hej a ja czekam w kolejce na wizyte :-\ znowu usłyszałam ze szybko tyje.. Chyba wg przestane jesc, wyniki z krwi slabe nadal lekka anemia wiec dalej musze brac zelazo, mocz wporzadku, aj... Humor mi sie psuje..