reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

U mnie dziś pomidorówka z makaronem :-) ja w domu muszę wszystko sama robić bo mąż dopiero 20 grudnia wraca :-( wiec wyprawka, pranie, prasowanie i sprzątanie tylko na mojej głowie

reklama
Ojjj Monia, dopiero co kawke popijam, leniwie się ten dzień zaczyna :) musze ogarnąć rozpierdziel w kuchni bo mój P. zawsze nawet jak kanapki robi nie posprzata po sobie, czego efektem dzisiaj jest zbieranina naczyn i garow (z ktorych ja nie korzystałam) w zlewie i na wszystkich blatach. Tym razem mu jeszcze odpuszczę bo postanowiłam nie psuć sobie dzisiejszego dnia :) potem pojade po kilka ostatnich rzeczy dla Małej i wreszcie po odpowiednie proszki!

tylko nie nos tego sama - szczególnie proszków bo lać bedziemy

Made ja dzisiaj mam w planach poprasowac stertr koszulek dla mlodego, zdjac pranie z suszarki i poparowac skarpety, czego nienawidzeeeeeeee, zrobic pranie dla mlodej kolorowych, zrobic gulasz, odkurzyc i moze uda mi ogarnac troche ksiegowosci M. O takie to plany na dzisiaj :))))

ambitna :-)

dzien dobry:-)

jeny jaka noc ciezka..... spac nie mogłam, Młody sie kotłował... jakas masakra. odlezałam dopiero jak Lola poszłą do przedszkola i spałam od 8 do 10... juz jest 13:30 i mi jakos dzien uciekł..

u nas ze skarpetkami zawsze jest problem. zwlaszcza ze nam pralka zjada co jakis czas i mam chyba z 10 sztuk bez pary... po jakims czasie wypluwa ale i tak jest z tym problem :-)

kto mi wyprasuje ubranka dla Grzmotosławiusza..... no kto?? wczoraj obrobiłam połowe i czas brac sie za reszte....

cześć mamusie :)
no ja to powinnam medal dostać, się dziś zerwałam o 11, kurier z wyprawką był dwa razy, no trudno, efekt nocnego wciąż łażenia, widzę dosłownie każdą godzinę nocną na zegarku, ale co tam pranie włączone, zmywarka chodzi, co by mężowatemu pokazać też coś zrobiłam:-D:-D:-D

Ladyli ja kwiatki zbieram (teraz mężowaty dźwiga) z mieszkania i robię im kąpiel pod prysznicem, a potem wycieram liście nawilżającymi chusteczkami do kwiatków, szybki sposób, sobie postoją, lekko podeschną z wody i gotowe i zawsze na koniec mam niespodziankę w postaci nowego maluszka u któregoś z kwiatków;-)

ja teraz robię pranie, a reszta to małża sprawa np. skarpetki w jakich pójdzie mogą być dwie inne jak dla mnie, zauważyłam, że w ciąży dużo rzeczy takich prozaicznych zeszło na drugi plan, albo to efekt odmóżdżenia, albo tak zostanie...

miłych prac domowych, gotowania i pamiętajcie o odpoczynku

Hej a ja czekam w kolejce na wizyte :-\ znowu usłyszałam ze szybko tyje.. Chyba wg przestane jesc, wyniki z krwi slabe nadal lekka anemia wiec dalej musze brac zelazo, mocz wporzadku, aj... Humor mi sie psuje..

Dobry!
Ja obudziłam się o 12 a zwlekłam o 12.30 - idzie mi coraz lepiej - tylko nie w tę stronę co trzeba:-D

Pytanko :
Czy któraś z Was używała lub używa proszku do prania biały jeleń?
Wyczytałam coś wczoraj, że ogólnie lepiej dopiera niż lovela, dzidziuś itp. i łatwiej się wypłukuje.

Prośba:
Czy któraś z Was byłaby tak uprzejma i przesłała mi na priv listę z wyprawką dla malucha? (Taką wiecie - sensowną :tak: )

Napisałam właśnie swój plan porodu - czeka gotowy do wydruku. :tak:

Hej a ja czekam w kolejce na wizyte :-\ znowu usłyszałam ze szybko tyje.. Chyba wg przestane jesc, wyniki z krwi slabe nadal lekka anemia wiec dalej musze brac zelazo, mocz wporzadku, aj... Humor mi sie psuje..

Vanilia - a wez przestan z tym tyciem. ludzie to kompletnie sie nie znaja - nie zdaja sobie sprawy ze to jest skomplikowany proces kompletowania ciała idealnego - tyłek kardaszian, cycki pameli (brzuch to podpórka pod biust co by wisielców nie było), pomaranczowa skórka -ej.. w końcu świeta ida a co lepiej nam przypomina swieta niz pomarańcza i mandarynki , hę?? a poza tym...

haha.jpg

ja to jestem chyba najbezpieczniejsza na swiecie - zadna katrina czy inne dziadostwo mnie z miejsca nie ruszy heheh nawet ja sama mam problem zeby sie z miejsca ruszyc :-)

Załączniki

• haha.jpg
    haha.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Drago hehehe wariatka :)

Vani niech spojrza na siebie Ci ludzie. Jestes w ciazy do cholery nie? Ja zaczne odpyskiwac w koncu. Bo to czlowiek chce byc mily.. a gowno trzeba chamstwo tepic..
O

Dobra dobie ten gulasz, bo misze z mlodym w miedzyczasie robic zadania. :) a tu jeszcze papryka, cebula do przesmazenia....

Do góry